Trutzi Romania, lider in productia si comercializarea fierului forja,  estimeaza o crestere a business-ului in 2020, compania traversand un an foarte bun, in pofida problemelor generate de criza sanitara in intreaga economie. 
"Chiar daca perspectivele de crestere a business-urilor au un caracter putin mai conservator in aceasta perioada, in ceea ce ne priveste, evolutia generala a fost una buna, tinand cont de premisele actuale ale pietei. Au existat cateva categorii de produse la care s-a resimtit o scadere in cifre, dar a fost cauzata mai curand de modificarea tendintelor din piata, decat de contextul actual. Ca o imagine de ansamblu, evolutia companiei s-a mentinut constant pozitiva, iar rezultatele de anul acesta vor pastra aceeasi linie ascendenta ca si pana acum", a declarat Ciprian Nutu, fondator si director general al Trutzi Romania.

In prezent, compania detine o unitate de productie in Suceava si noua depozite proprii, situate in Suceava, Bucuresti-Ilfov, Cluj-Napoca, Constanta, Pitesti, Iasi, Galati si Arad. In perioada urmatoare, planurile companiei vizeaza dezvoltarea capacitatii de productie, prin noi investitii. Astfel, Trutzi are in plan o investitie in valoare de un milion de euro in constructia unei vopsitorii complet automate, in urma careia atelierele de productie vor beneficia de o vopsitorie moderna pentru confectiile metalice usoare: porti, garduri, balustrade, mobilier metalic etc. De asemenea, va fi dezvoltata si o noua linie dedicata confectiilor metalice, unde va continua fabricarea produselor finite precum: porti, garduri, mobilier cu structura metalica, procesare profile metalice etc.
Producatorul va continua investitiile si in zona logistica, prin extinderea capacitatilor celor noua depozite pe care le detine.
In pofida traiectoriei ascendente pe care se inscrie, compania se confrunta, insa, cu dificultati legate de forta de munca, dar si cu provocari specifice pietei otelului. "Ca si in anii trecuti, lipsa fortei de munca calificata si responsabila continua sa fie o provocare pentru noi. De asemenea, intampinam, cu recurenta, o serie de blocaje logistice, cauzate de contingentele specifice importului de otel. Astfel, resimtim in mod direct efecte, atat la nivel de preturi, cat si la nivel de stocuri, ceea ce face mai dificila achizitia materiilor prime din import", subliniaza Ciprian Nutu.