Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Ştiri din piaţa de depozite

Investitorul german Mennekes va deschide o fabrică de 10 milioane de euro în Miroslava Industrial Parc

Producatorul german de echipamente electrice si electronice Mennekes, cu operatiuni in peste 90 de tari, va investi peste 10 milioane de euro intr-o fabrica in Romania, care va produce cabluri de incarcare pentru masini electrice.

Citește mai mult »

Un investitor chinez convertește mall-ul Armonia din Braila în fabrica

Liting Universal Group, producător de corpuri de iluminat din Shanghai, cu o cifră de afaceri de 80 milioane de dolari, a intrat în România prin deschiderea unei fabrici de iluminat în incinta fostului centru comerical Armonia din Brăila.

Citește mai mult »

Cele mai importante noutăți fiscale se discută la Tax & Finance Forum, București

BusinessMark te invită la conferința Tax & Finance Forum, pe 28-29 mai la Hotel Radisson Blu, București. Conferința va aborda cele mai importante aspecte legislative și fiscale cu impact asupra mediului de afaceri, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

Citește mai mult »

Piața imobiliară a avut un prim trimestru foarte activ în 2019

Segmentul spațiilor de birouri a fost vedeta primul trimestru al anului (T1), cu circa 110.000 mp tranzacționați, potrivit unei analize recente a activitatatii pieței imobiliare în primul trimestru al anului, pe segmentele spațiilor de birouri, spațiilor comerciale și spațiilor industriale și logistice, realizata de CBRE.

Citește mai mult »

Globalworth lansează brandul Global Logistics și intenționează să investească 35,5 milioane de euro în proiectul logistic din Chitila

Globalworth, liderul pieței de birouri din România și Polonia, lansează brandul Global Logistics, care va include toate proprietățile sale logistice, ca parte a unei strategii de consolidare a poziției sale pe acest segment în creștere rapidă.

Citește mai mult »

Lidl deschide primul său centru de logistică din estul Romaniei

Lantul german de supermarket-uri Lidl si-a inaugurat primul centru logistic in estul Romaniei, langa Roman. Centrul serveste 50 de magazine Lidl din regiunea Moldovei, făcând această activitate mai eficientă.

Citește mai mult »

CTP pune Sibiul pe harta spațiilor logistice de clasă A

CTPark Sibiu II prinde contur, primul depozit de clasă A este deja ridicat și gata să își primească primii chiriași în circa două luni. Proprietatea este situată la 4 kilometri de centrul municipiului Sibiu, în zona industrială de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian și în apropierea aeroportului, având acces facil la autostrada A1.

Citește mai mult »

Zentiva va investi 5,4 milioane de euro în fabrica din România

Producătorul de medicamente din Zentiva, parte a grupului ceh cu același nume și unul dintre principalii producători de medicamente de pe piața locală, intenționează să investească în acest an 5,4 milioane de euro în creșterea capacității de producție.

Citește mai mult »