Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Ştiri din piaţa de depozite

Record al ultimilor 5 ani: Volumul tranzacțiilor imobiliare din România a depășit borna de 1 mld. euro în 2019

Volumul investițiilor imobiliare din România în anul 2019 a depășit borna de un miliard de euro, totalizând aproximativ 1,06 miliarde de euro, în creștere cu 7% față de nivelul înregistrat în 2018, arată datele departamentului de research al companiei de consultanță imobiliară CBRE România.

Citește mai mult »

Rafturi cu deschidere mare, de ultimă generație - un avantaj pentru depozite

Rafturile cu deschidere mare, de ultimă generație, reprezinta un avantaj pentru spatiile de depozitare profesioniste: sunt mai fiabile, mai versatile, mai eficiente și mai convenabile.

Citește mai mult »

Producția auto din România, crestere de 3% in 2019, la aproape jumătate de milion de unități

Producția auto din România a crescut cu 3% în 2019 față de anul precedent, la 490.412 unități, conform datelor publicate de Asociația Română a Producătorilor de Automobile (ACAROM).

Citește mai mult »

Noul an aduce modificări importante în domeniul construcțiilor

Proprietarii de imobile au, de la începutul acestui an, noi obligații în ceea ce privește racordarea/branșarea la rețelele de utilități ale infrastructurii edilitare, potrivit Legii nr. 7/2020, publicate în Monitorul Oficial nr. 8, din 8 ianuarie 2020.

Citește mai mult »

BILANȚ: În 2019, BusinessMark a organizat 60 de evenimente

În 2019, BusinessMark a organizat cu succes, pentru al 7-lea an consecutiv, evenimente concept propriu dintr-o gamă vastă de industrii: resurse umane, tax & finance, real estate & construction, supply chain & logistics, financiar-bancar, sales & marketing, automotive, agribusiness & food, IMM & antreprenoriat, CSR

Citește mai mult »

Investiţiile străine directe au crescut cu 2,5% în primele 11 luni din 2019

Investiţiile străine directe s-au majorat în primele 11 luni din 2019 cu circa 2,55% faţă de perioada similară a anului trecut, la 5,145 miliarde de euro, conform datelor publicate luni de Banca Naţională a României.

Citește mai mult »

Prodal 94 cumpără doi producători de apă minerală din România

Producătorul român de băuturi spirtoase Prodal 94, al cărui portofoliu include brandurile Stalinskaya (vodka) și Wembley (gin), va prelua producătorii locali de apă minerală Lipomin și Carpatina.

Citește mai mult »

Globalworth începe construcția Constanța Business Park, cel mai mare parc cu utilizare mixtă din România

Globalworth Industrial, sub-marca industrială și logistică a Globalworth, principalul investitor de birouri din Europa Centrală și de Est, a început construcția la Constanța Business Park, cel mai mare proiect de utilizare mixtă din România.

Citește mai mult »