Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Ştiri din piaţa de depozite

România urcă pe locul al treilea după numărul de companii din topul Coface CEE Top 500

România a urcat pe locul trei după numărul de companii incluse în ediția din acest an a clasamentului Top 500 Coface CEE, care include cele mai mari 500 de companii din Europa Centrală și de Est.

Citește mai mult »

Un grup auto internațional în căutare de teren pentru o fabrica în centrul României

Un producător internațional de automobile, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a solicitat autorităților române să-l ajute să găsească un teren de 70 de hectare pentru deschiderea unei noi fabrici în țară, potrivit Alba24.ro.

Citește mai mult »

Peste 50 de hectare de teren pentru dezvoltări imobiliare tranzacționate în București în primul semestru

Investitorii imobiliari au cumpărat terenuri în valoare de peste 50 de hectare în București în prima jumătate a acestui an.

Citește mai mult »

Office, Rezidențial, Retail, Industrial&Logistic - perspectivă 360 grade, la Real Estate & Construction Forum

Pe 1 octombrie 2019, BusinessMark vă invită la cea de a 9-a ediție a proiectului Real Estate & Construction Forum. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din București, sala Atlas, începând cu ora 08:30.

Citește mai mult »

P&G va investi într-o noua fabrică de capsule de detergenți în România până în 2021

Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de bunuri de larg consum, va dezvolta de la zero o nouă fabrică in România, care va produce capsule de detergenți sub mărcile Ariel și Lenor.

Citește mai mult »

Liderii de business se așteaptă ca automatizarea să dezvolte forța de muncă cu 27% în următorii trei ani

Liderii de business se așteaptă ca soluțiile de automatizare precum roboții, sistemele care pot învăța (machine learning) și procesarea limbajului natural să dezvolte forța de muncă cu 27% în următorii trei ani, conform celui mai recent studiu Deloitte Automation with Intelligence, efectuat în rândul a peste 500 de organizații din 26 de țări, inclusiv din România.

Citește mai mult »

Coca-Cola si Mobexpert închiriază 5.000 de mp în parcul logistic P3 Bucharest A1

Investitorul și dezvoltatorul P3, specializat în proprietăți logistice, a semnat noi contracte de închiriere cu producătorul de băuturi răcoritoare Coca-Cola HBC România și retailerul de mobilă Mobexpert. Cele două companii au închiriat 5.000 mp de depozite în parcul P3 Bucharest A1.

Citește mai mult »

Venirea mai multor companii din topul Fortune Global 500 în regiunea Europei Centrale și de Est va crește cererea pentru spații imobiliare

În prezent, România numără 105 companii din Fortune Global 500, în timp ce Polonia și Cehia numără 139, respectiv 111 de astfel de companii.

Citește mai mult »