CĂUTAȚI UN NOU DEPOZIT?

266
rezultate
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nu aveți timp să contactați fiecare depozit în parte?

Ofertă clădire depozite

ONE Ploiesti Logistic Park is a new development situated on a plot of 49Ha and will compromise a TBA of 220,000mp of modern and efficient warehouses for logistics, distribution IT&...

Sfat de la experți

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Depozit info

depozitinfo.ro

ANA SAUER

Trimiteți email

Depozit info

depozitinfo.ro

ADINA CAMARA

Trimiteți email

Depozit info

depozitinfo.ro

ALEXANDRU CRISTEA

Trimiteți email

Testimoniale

CTP va extinde parcurile sale industriale din România cu 200.000 mp în 2019

Dezvoltatorul de spatii industriale și logistice CTP a depășit 1 milion de metri pătrați pe suprafață închiriabilă in România și își continuă extinderea, planificând să adauge alti 200.000 mp la portofoliul local.

Citește mai mult »

Frații Paval, proprietarii Dedeman, cumpără fabrica de hârtie Letea din Bacau

Frații Adrian și Dragos Paval, proprietarii Dedeman, au semnt un acord de cumparare pentru fabrica de hârtie Letea din județul Bacău de la lichidatorul judiciar Sierra Quadrant.

Citește mai mult »

Sectorul industrial poate ajunge la peste 4 milioane de metri pătrați de spatii clasa A până la sfârșitul anului

Sectorul industrial ar putea atinge până la 750.000 de metri pătrați de proiecte logistice până la sfârșitul acestui an, determinând România să depășească pragul de 4 milioane de metri pătrați, potrivit celei mai recente prognoze a Dunwell, agenția imobiliară independentă specializată în domeniul brokerajului industrial.

Citește mai mult »

De'Longhi extinde capacitatea fabricii sale din Cluj cu o noua hala de productie

Grupul italian De'Longhi, proprietar al mărcilor Kenwood, Braun și De'Longhi, și-a extins fabrica din Cluj cu o nouă unitate de producție, fiind in prezent cea mai mare fabrică de aparate de cafea din Europa.

Citește mai mult »

Dezvoltatorul P3 numește noul sau șef de achiziții și dezvoltare în România

P3 l-a numit pe Dan Cristian Baloi ca șef de achiziții și dezvoltare în România.

Citește mai mult »

Interviu

Interviu cu Claudiu Bisnel, Partener Brisk Group

„Într-un domeniu în care prezentul încă se luptă cu trecutul, noi am ales o cu totul altă tabără. Am ales viitorul.” Aceasta este cartea de vizită a Brisk Group, companie de consultanță în construcții cu birouri în Londra, București și Chișinău, care lucrează și se dezvoltă cu gândul la modul în care se va face consultanță în construcții MÂINE.

Citește mai mult »

Interviu cu Attila Gorbai, General Manager Tenrom

Compania Tenrom este de aproape zece ani importatorul exclusiv al echipamentelor TENNANT pentru piața din România. Profesioniștii în industria curățeniei și operatorii de spații industriale și logistice cunosc bine ce înseamnă acest lucru. Accentul pus pe servisarea de calitate a echipamentelor, abordarea flexibilă a pieței și profesionismul echipei Tenrom recomanda business-ul fără nicio altă introducere.

Citește mai mult »

MAI MULTE INTERVIURI »

Chiriași

Dată Centru de afaceri Chiriaș m2 Agenţie
2018 Q4 CTPark Bucharest West DB Schenker 21000
2018 Q4 CTPark Cluj II Ursus Breweries 9000
2018 Q1 First Property Tureni Teconnex 2800
2017 Q4 HALA INDUSTRIALA si BIROURI Galati 0 4500 SC FIGRAN SRL

Mai multe tranzacții »

Companii de servicii pentru piața de depozite

Companii care asistă în găsirea spațiului de depozite, amenajări interioare și management de depozite.

Noțiuni de bază în închirierea de depozite

Ce trebuie să știi înainte de a selecta o clădire de depozite

Ce funcţie este „Caut serviciu”?

Portalul nostru vă ajută să găsiţi un serviciu nou. Anunţul postat va fi vizibil pentru întreaga piaţă dedepozite. Anunţul este gratuit.

Citește mai mult »

Ce este Depozitul Recomandat şi de ce merită acest fel de publicitate pentru un depozit?

Când alegeţi aceasta opţiune de evidențiere, depozitul dvs. (fişa de date a depozitului dvs.) va apărea în spațiul de sub funcția de căutare de pe pagina de start, precum şi în caseta de pe stângă a subpaginilor. Aceasta funcţionează ca un banner, clicând pe ea cei care caută depozite vor fi redirecţionaţi la fişa de date depozitului, unde pot găsi informaţii suplimentare despre depozitul (depozitele) de închiriat și pot trimite solicitări de ofertă.

Citește mai mult »

BREEAM pentru clădiri industriale

BREEAM pentru clădiri industriale este o metodă de evaluare și o schemă de certificare care poate interveni în stadiile de proiectare, construcție și renovare ale unui ciclu de construcție a clădirii. Schema poate fi folosită pentru evaluarea unei clădiri sau unei combinații de tipuri de clădiri industriale: 1. Depozite de stocare și distribuție (incluzând depozitele frigorifice alimentare) 2. Industrie ușoară/unități fabrică precum manufacturare, asamblare, ambalare etc. și unități mai mici 'starter' sau 'nursery'. 3. Ateliere: precum ateliere manuale și ateliere mecanizate .

Citește mai mult »

MAI MULTE ARTICOLE ÎN BAZA DE DATE