Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Dexion

Dexion

Adresă: 505400 Brașov, Strada Campului, nr. 1A, Rasnov, Brasov, Romania

Site web:  https://www.dexion.ro

Număr de telefon:  +40 73 488 8449 

Dexion oferă soluții de depozitare, arhivare și logistică pentru a fi utilizate într-o mare varietate de industrii și aplicații.

Fiind parte a Gonvarri Material Handling, care este reprezentat în întreaga Europă, suntem una dintre cele mai mari organizații din industria noastră, fiind capabili să oferim vânzări și suport tehnic.

Grupul are o puternică prezență locală pe întreg teritoriul Europei, precum și o rețea de vânzări în restul lumii, inclusiv Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord și America de Sud.

Considerăm că ascultarea clienților noștri este cel mai important factor de succes în cadrul afacerii noastre.

Rafturi pentru paleti

Găsiți soluția perfectă de depozitare a paleților pe rafturi pentru cerințele dvs.
Depozitarea paleților pe rafturi poate fi configurată cu ușurință într-o varietate de moduri și sisteme bazate pe nevoile dvs. și pe încărcăturile de pe paleți, pentru a asigura soluția de depozitare funcțională și logică pentru dumneavoastra.

Oricare ar fi industria, există o serie de sisteme de depozitare care pot oferi economii optime de depozitare. De la rafturile Drive-in Rracking sau rafturile Mobile Rracking (MOVO) pentru bunuri congelate și refrigerate; la sisteme First-in, First-out (FIFO) Ppallet-flow pentru mărfurile în vrac, cum ar fi cele cu "dată de valabilitate".

Rafturi metalice

De la un singur raft, la o instalație vastă, bogăția de expertiză și resurse ale Dexion vă asigură că rafturile metalice nu numai că îndeplinesc cerințele imediat, dar pot satisface nevoile dvs. continue și schimbările în viitor. 

De fapt, dacă instalația dvs. funcționează la o configurație la nivel multiplu sau mobil, alegerea noastră vastă de sisteme de rafturi metalice este perfectă pentru depozitarea, organizarea și identificarea pieselor mici în depozite și zone de colectare.

Masini de depozitare

Dacă dețineți un depozit sau operativ de depozitare, veți ști importanța de a face ca fiecare metru pătrat să conteze.

Sistemele noastre automate de depozitare vă pot economisi până la 70% din spațiul existent, reducând erorile de ridicare cu până la 70% și diminuând timpul de ridicare cu mai mult de 60%.

Controlate prin intermediul calculatorului, mașinile de depozitare verticale sau orizontale se integrează cu ușurință în sistemul de management al depozitelor existente, dar funcționează eficient și ca o soluție independentă.

Colegi

Cristian Androne

+40 73 488 8449