Priboiu Industrial Park

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Open Street View
Pitești, Brănești, Priboiu, Str. Aleea Sinaia 60
Geodate
Clasa clădirii de depozite: Depozite clasa A
Status clădire: Existentă
Grad ocupare: 0%
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Parcul Industrial Priboiu se găseşte la 14 kilometri nord de Târgovişte (capitala judeţului Dâmboviţa) şi la mai puţin de 100 de kilometri de Bucureşti.

Parcul are o suprafaţă de 32 de hectare şi a fost gândit drept punctul de pornire pentru o infrastructură de afaceri atractivă în partea de nord a judeţului, astfel încât să fie create noi locuri de muncă, iar zona să se dezvolte din punct de economic şi social.

“Parcul Industrial Priboiu este o reală oportunitate pentru investitorii români, dar şi străini”, declara în 2008 preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Aurelian Popescu, aflat atunci într-o vizită la şantierul viitorului parc.

Investiţiile au debutat efectiv în anul 2007 şi au inclus în principal reabilitarea clădirilor vechi, construcţia de noi corpuri de clădire, realizarea infrastructurii rutiere şi feroviare, precum şi racordarea la utiliăţi.

Actualmente, parcul este finalizat, iar în luna august 2010 a primit în mod oficial titlul de “parc industrial”, conform ordinului nr. 177 din 6 august 2010, emis de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi publicat în Monitorul Oficial nr. 572 din 12 august 2010.
Parcul Industrial Priboiu se află în satul Priboiu, care aparţine de comuna dâmboviţeană Brăneşti. El e situat la 14 kilometri nord de Târgovişte şi la circa 90 de kilometri nord nord-vest de Bucureşti.

Parcul Industrial Priboiu este accesibil uşor şi pe mai multe căi, ceea ce îi oferă posibilitatea de a deveni un punct nodal în zonă. La Parcul Industrial Priboiu se poate ajunge din Bucureşti pe DN 71 Târgovişte – Sinaia, iar din Ploieşti pe DN 72 Ploieşti – Târgovişte.

De asemenea, Parcul Industrial are o reţea feroviară proprie, racordată la linia ferată Bucureşti – Târgovişte – Pietroşiţa, ceea ce creează un avantaj suplimentar în transportul de mărfuri şi materie primă.

De la Aeroportul Internaţional Henri Coandă până la Parcul Industrial Priboiu sunt aproximatv 80 de kilometri.

Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Clădiri de depozite recomandate