Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Știri conexe

CTP își extinde operațiunile în Bulgaria

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice de clasă A din România și Europa Centrală și de Est, intră pe piața din Bulgaria și are în plan să atingă 100.000 metri pătrați de spații închiriate, până la finele lui 2021. Astfel, Bulgaria devine cea de-a șaptea țară în care se extinde compania, al cărei portofoliu se va întinde acum între Marea Nordului, de la granița germană, până la Marea Neagră.

Citește mai mult »

CTP investește circa 40 milioane euro în achiziția A1 Bucharest Park

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a achiziționat parcul logistic A1 Bucharest Park, în urma unei tranzacții în valoare de aproximativ 40 milioane euro.

Citește mai mult »

CTP primește o finanțare de 82 milioane de euro de la BRD și Komerční banka, pentru susținerea investițiilor

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a încheiat un acord de finanțare în valoare totală de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Société Générale și Komerční banka, în cadrul uneia dintre cele mai mari tranzacții financiare de pe piața imobiliară din România, din primul semestru al anului 2019.

Citește mai mult »

CTP semnează un acord de finanțare în valoare de 1,9 miliarde euro, în cea mai mare tranzacție financiară de pe piața imobiliară a anului, din Europa Centrală și de Est

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, împreună cu un consorțiu format din trei grupuri bancare au semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare de 1,9 miliarde euro. Împrumutul vizează portofoliul de parcuri industriale din Cehia, care constă în 200 de clădiri, reprezentând 2,7 milioane mp de spațiu industrial de clasă A. Aceasta este cea mai mare tranzacție financiară de pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est (ECE), care a avut loc până în prezent. Creditul este unul de tip sindicalizat, are o durată de 7 ani, iar 1,6 miliarde euro din suma împrumutată vor fi folosiți pentru refinanțarea proprietăților existente și 269 milioane euro, pentru noi proiecte, care vor fi finalizate în următoarele 18 luni.

Citește mai mult »

CTP va extinde parcurile sale industriale din România cu 200.000 mp în 2019

Dezvoltatorul de spatii industriale și logistice CTP a depășit 1 milion de metri pătrați pe suprafață închiriabilă in România și își continuă extinderea, planificând să adauge alti 200.000 mp la portofoliul local.

Citește mai mult »

Sectorul industrial poate ajunge la peste 4 milioane de metri pătrați de spatii clasa A până la sfârșitul anului

Sectorul industrial ar putea atinge până la 750.000 de metri pătrați de proiecte logistice până la sfârșitul acestui an, determinând România să depășească pragul de 4 milioane de metri pătrați, potrivit celei mai recente prognoze a Dunwell, agenția imobiliară independentă specializată în domeniul brokerajului industrial.

Citește mai mult »

Stocul modern de spații logistice și industriale a ajuns la 3,8 milioane de metri pătrați, la finele lui 2018

Stocul modern de spații logistice și industriale din România a atins 3,8 milioane metri pătrați la nivel național în 2018, potrivit unui studiu realizat de CBRE.

Citește mai mult »

CTP atinge pragul de 1 milion m2, la nivelul portofoliului național de spații industriale de clasă A

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, este prima companie de pe piața locală care atinge pragul istoric de 1 milion metri pătrați suprafață construită, împărțită în 15 parcuri situate în apropierea Bucureștiului și a altor nouă orașe, amplasate strategic în România.

Citește mai mult »