Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Știri conexe

CTP lansează Premium Business Units, noi spații comerciale premium ce vizează companiile mai mici

CTP, cel mai important dezvoltator și manager de parcuri industriale premium din România și Europa Centrală și de Est lansează un nou produs pentru piața locală - Premium Business Units. Aceste unități multifuncționale combină spațiul pentru birou, producție, depozitare și showroom, într-unul singur.

Citește mai mult »

CTP Invest și BRE încheie un parteneriat de certificare a portofoliului

CTP Invest și BRE vor colabora în implementarea BREEAM In-Use International la întregul portofoliu de clădiri industriale CTP Invest, pe tot parcursul anului 2019 și 2020, într-o alianță strategică de reper.

Citește mai mult »

CTPark Bucharest ureaza bun venit unui nou rezident: FAN Courier

CTPark Bucharest gazduieste cu bucurie un nou rezident FAN Courier, incepand din luna septembrie. Compania a inchiriat o suprafata de approx. 2,000 mp in parc intr-una dintre recent lansatele unitati de dimensiuni mici Premium Business Units, care se adreseaza antreprenorilor si companiilor care vor sa aiba servicii complete la indemana in parc si sa beneficieze de spatii moderne intre 1,000 si 3,000 mp.

Citește mai mult »

CTP vizează achiziția centrului logistic Equest Logistic Center de lângă București, într-o tranzacție de 28 mil. EUR

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare proprietar de depozite din România, este aproape să achiziționeze parcul Equest Logistic Center, situat la vest de București, de-a lungul autostrăzii București-Pitești, conform informațiilor publicate de Profit.ro.

Citește mai mult »

CTP își extinde operațiunile în Bulgaria

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice de clasă A din România și Europa Centrală și de Est, intră pe piața din Bulgaria și are în plan să atingă 100.000 metri pătrați de spații închiriate, până la finele lui 2021. Astfel, Bulgaria devine cea de-a șaptea țară în care se extinde compania, al cărei portofoliu se va întinde acum între Marea Nordului, de la granița germană, până la Marea Neagră.

Citește mai mult »

CTP investește circa 40 milioane euro în achiziția A1 Bucharest Park

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a achiziționat parcul logistic A1 Bucharest Park, în urma unei tranzacții în valoare de aproximativ 40 milioane euro.

Citește mai mult »

CTP primește o finanțare de 82 milioane de euro de la BRD și Komerční banka, pentru susținerea investițiilor

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a încheiat un acord de finanțare în valoare totală de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Société Générale și Komerční banka, în cadrul uneia dintre cele mai mari tranzacții financiare de pe piața imobiliară din România, din primul semestru al anului 2019.

Citește mai mult »

CTP semnează un acord de finanțare în valoare de 1,9 miliarde euro, în cea mai mare tranzacție financiară de pe piața imobiliară a anului, din Europa Centrală și de Est

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, împreună cu un consorțiu format din trei grupuri bancare au semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare de 1,9 miliarde euro. Împrumutul vizează portofoliul de parcuri industriale din Cehia, care constă în 200 de clădiri, reprezentând 2,7 milioane mp de spațiu industrial de clasă A. Aceasta este cea mai mare tranzacție financiară de pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est (ECE), care a avut loc până în prezent. Creditul este unul de tip sindicalizat, are o durată de 7 ani, iar 1,6 miliarde euro din suma împrumutată vor fi folosiți pentru refinanțarea proprietăților existente și 269 milioane euro, pentru noi proiecte, care vor fi finalizate în următoarele 18 luni.

Citește mai mult »