“Îi sunt recunoscător lui Marian Popa pentru modul în care a condus operațiunile din România în ultimii 3 ani extrem de dificili. După o carieră impresionantă de 50 de ani, Marian a decis să se pensioneze și să se concentreze pe viața personală. Contribuția lui a fost foarte valoroasă și îi dorim toate cele bune în viitor. Numirea Emei Iftimie are ca scop îmbunătățirea experienței clienților noștri, consolidarea operațiunilor locale și dezvoltarea unui mediu de business dinamic și productiv. Am toată convingerea că atât viziunea cât și leadership-ul Emei vor aduce o valoare semnificativă în următoarea etapă de evoluție în plan local a companiei”, a spus Dennis Selinas, CEO al Globalworth.         

Ema Iftimie are o experiență impresionantă în domeniul real estate, unde activează de peste 25 de ani, dintre care ultimii 10 ani au fost dedicați dezvoltării business-ului Globalworth în România, prin strategii de închiriere personalizate pentru fiecare client.

Sub coordonarea Emei, departamentul de leasing a obținut rezultate remarcabile în primul semestru al anului 2023, semnând peste 100.000 mp de spații de birouri din totalul de 188.000 mp închiriați la nivelul întregii industrii.

Abordarea strategică a Emei în relația cu noii clienți, împreună cu o înțelegere holistică a nevoilor chiriașilor și cu o bună cunoaștere a mediului de business, au rezultat într-o multitudine de parteneriate cu lideri din diferite industrii.

Începând de anul acesta, Ema a devenit membru al bordului Fundației Globalworth. În acest rol, ea se implică și susține diverse inițiative CSR care au impact asupra comunității locale. De asemenea, Ema a fost desemnată “Personalitatea Anului” la gala SEE Property Forum de anul acesta.

Ema are o licență în sociologie și psihologie și numeroase diplome în management, negociere și business planning.

“Sunt încântată să încep noua mea misiune în calitate de Managing Director pentru operațiunile din România și aștept cu nerăbdare să construiesc, în continuare, împreună cu echipa Globalworth. Dedicarea noastră către excelență, satisfacția chiriașilor și inovația rămân priorități. Vom continua să investim în oamenii noștri, în tehnologie și în dezvoltare pentru a rămâne lideri în segmentul nostru. Rămânem proactivi în gestionarea provocărilor care vor apărea, transformând adaptabilitatea noastră într-un avantaj”, a completat Ema Iftimie.