Noul depozit Whiteland Logistics de clasa A are o suprafata totala de 1700 mp din care 1120 mp la temperatura de refrigerare si 580 mp la temperatura ambientala.

Depozitul dispune de rampe de incarcare/descarcare pentru camioane si van-uri.

Aceasta schimbare a depozitului face parte din strategia Whiteland Logistics de dezvoltare a operatiunilor logistice pe partea de vest a tarii, de optimizare a timpilor de livrare pentru distributia in zona respectiva si de asemenea de scurtare a timpilor de livrare pentru produsele care sosesc din afara tarii.

Whiteland Logistics este o companie specializata in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare, cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca. Are un depozit central la Bucuresti si alte 11 depozite in orase principale din tara.

Whiteland Logistics ofera servicii integrate de logistica, transport international si national, warehousing, distributie atat la nivel national cat si european, precum si servicii cu valoare adaugata (etichetari, coimpachetari, etc).

 

Compania a avut o cifra de afaceri de 6,9 mil euro in 2012. Incepand din iulie 2011, Whiteland Logistics a devenit partener cu Nagel Group, lider german in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare. (sursa: wall-street.ro)