Furnizorul de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale VGP a închiriat peste 8.000 mp în VGP Park București Nord, către Alaska Energies, companie de energie regenerabilă. Spațiul va fi folosit de Alaska Energies pentru extinderea operațiunilor sale de logistică, depozitarea și distribuția produselor de energie regenerabilă.

VGP Park București Nord este situat în partea de nord a Bucureștiului, la intersecția autostrăzii A3 cu șoseaua de centură a capitalei, ceea ce îi oferă avantaje pentru distribuția de tipul last mile. 

„Alaska operează într-unul dintre segmentele de afaceri cu cea mai rapidă creștere din România și suntem încântați că le putem asigura toate condițiile pentru desfășurarea activității, într-o locație de top”, a declarat Claudia Petre, Leasing Officer, VGP Romania.

Clădirea ce găzduiește acest nou chiriaș este certificată prin metoda de evaluare BREEAM, având clasificarea Foarte Bine. Crosspoint Real Estate a fost consilier pe parcursul procesului de închiriere.