Noua clădire este echipată cu facilități de ultimă generație, inclusiv un sistem de pompe de căldură aer-aer, și va fi certificată BREEAM Excellent. Pentru a îmbunătăți eficiența operațională, clădirea include rampe de încărcare cu diferență de nivel și drive-in-uri, facilitând manipularea și transportul mărfurilor. Iluminatul avansat cu LED asigură o iluminare optimă și economii semnificative la costurile de energie. Contorizarea inteligentă permite monitorizarea și gestionarea eficientă a consumului de energie, iar pardoseala industrială robustă și rezistentă face față celor mai intense solicitări. În plus, clădirea oferă posibilitatea de a adăuga panouri fotovoltaice, permițând generarea de energie verde direct la punctul de consum.

VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic și prietenoase cu mediul, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil și ecologic. Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM sau DGNB, reflectând angajamentul companiei pentru dezvoltare durabilă și crearea de spații logistice și industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate clădirile sale noi, VGP urmărește un nivel de clasificare "Excellent".

VGP Park Timișoara este un centru logistic și industrial de primă clasă, poziționat strategic în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara. Parcul are deja șapte clădiri finalizate și găzduiește clienți din diverse sectoare, inclusiv transport, logistică, servicii de curierat, producție auto și electronice. VGP Park Timișoara se întinde pe o suprafață de 349.098 m², oferă o suprafață de închiriat de 178.861 m² și are 15.383 m² în prezent disponibili pentru noi chiriași.

Locația sa excelentă, facilitățile moderne și inovatoare, opțiunile flexibile de extindere, serviciile de suport cuprinzătoare, operațiunile eficiente din punct de vedere al costurilor și accesul la o forță de muncă calificată fac din VGP Park Timișoara o destinație ideală pentru afacerile care doresc să-și stabilească sau să-și extindă operațiunile. Parcul oferă unități începând de la 1.500 m² și soluții personalizate pentru operațiuni logistice de mare amploare.