Tranzactia a fost intermediata de Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj din România specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare și 


Grupul imobiliar VGP este specializat în achiziția, construcția, leasingul și administrarea spațiilor industriale și logistice. Compania belgiană lucrează în permanență la optimizarea clădirilor sale în concordanță cu cerințele pieței și cu ultimile dezvoltări tehnologice: eficiența energetică și sustenabilitatea sunt printre prioritățile VGP. În România deține, începând cu anul 2012, alte două parcuri logistice: VGP Park Timișoara, cu 270.000 m2 de teren și peste 120.000 m2 suprafață închiriabilă și VGP Park Sibiu cu 97.000 m2 de teren și mai mult de 45.000 m2 suprafață închiriabilă.

„Datorită cererii crescânde din partea clienților noștri actuali și potențiali din România, am decis să ne extindem în țară și să achiziționăm printre alte proiecte și un nou lot de teren în Brașov. Aceasta ne va permite să dezvoltăm peste 100.000 m2 de spații logistice de clasă A într-o locație premium. Vom putea să ne întâmpinăm primii clienți în noul parc după aproximativ 12 – 18 luni și suntem nerăbdători să explorăm viitoarele oportunități din România. Am fost foarte mulțumiți și încântați de colaborarea pe acest proiect cu Dunwell, care ne-a asigurat servicii profesionale și consiliere.”, a declarat Jan Van Geet, CEO VGP. (sursa: Dunwell)