Astfel, oficialii Velocity spun ca vor fi angajati in urmatoarea perioada inca 50 de oameni pentru a face fata comenzilor.

 

„Acoperirea noilor comenzi va reprezenta fara indoiala o noua provocare, depasirea pragului de 400.000 de biciclete pe an presupunand in primul rand largirea actualei echipe. Acesta este motivul pentru care noi colegi ni s-au alaturat chiar pe parcursul ultimelor zece zile, angajarile urmand a fi reluate odata cu revenirea din vacanta, in data de 11 ianuarie 2016”, spun oficialii companiei.

 

Velocity Resita asambleaza biciclete pentru retailerul francez de echipamente sportive Decathlon. Acesta este singurul client al companiei. momentan, gigantul francez prezent si in Romania cu o retea de magazine fiind de altfel cel care a comandat 1 milion de biciclete in 2016 si 2017. Fabrica a produs in acest an circa 400.000 de unitati, astfel ca pentru anul viitor se estimeaza o crestere a productiei cu 25%.

 

Fabrica din judetul Caras-Severin a fost fondata in octombrie 2008 si a asamblat pana in prezent 2 milioane de biciclete. „VeloCity Resita a fost infiintata in 2008, in baza incheierii unui contract de colaborare pe termen lung pentru productia de biciclete si subansamble cu unul dintre cei mai mari jucatori pe piata europeana de articole sportive”, mai spun oficialii companiei.

 

In prezent activitatea fabricii VeloCity este administrata de compania NextCity, cu afaceri de aproape 19 mil. lei anul trecut, in scadere cu circa 10% fata de 2013. (sursa: resita.ro)