Suprafața depozitului Vegis.ro este de 1.000 de metri pătrați și include zone cu temperatură controlată pentru conservarea optimă a fiecărui tip de produs, precum și birourile echipei de 20 de persoane, care vor ocupa 25% din spațiu.
 
Investiția se realizează ca urmare a dinamicii pozitive constante înregistrate de Vegis.ro și a dezvoltării interesului românesc pentru produsele naturale. În 2017, numărul comenzilor a crescut cu peste 35% față de anul precedent. Evoluția pozitivă a continuat în 2018, iar în primele patru luni creșterea a fost de peste 40%.

„Odată cu finalizarea investiției în noul depozit și mutarea operațiunilor pe noua platformă, vom putea susține dezvoltarea portofoliului de produse naturiste pe care le propunem clienților, pentru că dublăm capacitatea de stocare. Este o investiție strategică pentru noi, pentru a putea gestiona eficient și sustenabil creșterile previzionate pentru următorii ani, cu 25-30% anual. Depozitul actual ne permite procesarea comenzilor curente, însă în momentele de vârf am constatat că avem nevoie de o capacitate mai mare și de automatizare. Trebuie să fim pregătiți pentru creșterile viitoare pentru a deservi clienții în condițiile cu care i-am obișnuit, adică livrarea produselor din stoc, în 24h-48h”, declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

În prezent, capacitatea de procesare a Vegis.ro este de 600 de comenzi pe zi, iar noul depozit va permite să dubleze până la 1.200 de comenzi pe zi, pe care Vegis.ro le va atinge în următorii 2 ani.

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturale din România. Înființată la începutul anului 2012, magazinul a vândut pentru mai mult de 5 ani produse naturale, biologice sau vegane pentru cei interesați de un stil de viață sănătos și o alimentație bazată pe produse ecologice și naturale. (sursa: romanialibera.ro)