Cele două companii au semnat recent un contract de colaborare pentru o perioadă de 5 ani. Obiectul contractului îl constituie închirierea de către Sameday a unui spațiu de 3.600 m2, într-o locație nou construită în zona metropolitană de vest a orașului Cluj Napoca.

“Structura spațiului închiriat și ajustările realizate ne permit să îmbunătățim capacitatea de procesare și se încadrează în strategia Sameday de creștere a capacității operaționale. Destinat eficientizării tranzitului coletelor pentru zona de Nord Vest a țării, acest nou punct de lucru ne va ajuta să fim mai aproape de clienții din regiune. Noul micro-depozit va fi operațional începând cu luna octombrie, dată de la care așteptăm deja să vedem rezultate pozitive atât în timpii de sortare și tranzit, cât și în eficientizarea traseelor necesare pentru preluarea sau predarea coletelor.” a declarat Mihail Din, Sameday Last Mile Regional Manager Vest.

„Locația excelentă pentru activitățile de logistică și depozitare, disponibilitatea forței de muncă din zona Florești și Gilău și standardele înalte ale materialelor și soluțiilor implementate sunt principalele beneficii ale parcului nostru industrial. Sunt foarte încrezător că Sameday va găsi în parcul nostru industrial flexibilitatea, sprijinul necesar și serviciile pentru a avea posibilitatea de a se concentra pe activitatea sa principală. ” a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator al Urbano Parks.

Prin colaborarea cu Sameday, compania de curierat care operează easybox, cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria, Urbano Parks realizează un nou pas în susținerea sectorului logistic din zona municipiului Cluj Napoca. Parcul industrial Urbano Cluj Vest, situat în zona Florești – Gilău, are o suprafață construită de aproximativ 21.000m2 și oferă acces direct la Autostrada A3 și DN1 fiind ideal pentru activități de logistică și producție ușoară. (sursa: Urbano Parks)