Din faza II de construcţie s-au încheiat lucrările de montare a structurii de prefabricate şi a acoperişului. În funcţie de ritmul de închiriere a spaţiilor se va demara şi faza III a proiectului, iar primii chiriaşi vor începe să opereze în parcul logistic de luna viitoare.

 

’’Dintr-o perspectivă economică, dincolo de toate măsurile de prevenţie şi reducere a riscurilor de îmbolnăvire, ne-am asumat costurile suplimentare aferente, am continuat lucrările în acelaşi ritm susţinut şi am reuşit să păstrăm locurile de muncă de pe şantier, fără a afecta activitatea subcontractorilor sau termenele de predare agreate’’, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

 

Parcul logistic Urbano Cluj Vest (UCV), o investiţie în valoare de 14 mil. euro, este situat în zona Floreşti-Gilău, cu acces direct la DN1, lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3). Urbano Vest Cluj va avea o suprafaţă construită de 24.500 mp, suprafaţa totală a parcului fiind de 5 ha. Spaţiile parcului industrial variază între 1.150 mp şi 7.488 mp  şi au disponibile fiecare atât dock-uri, cât şi drive-in.

 

’’Creşterea producţiei interne şi investiţiile în infrastructură sunt soluţii pentru a menţine şi genera noi locuri de muncă, susţinând astfel o creştere economică durabilă. În acest context global, pe lângă standardele ISU şi de mediu, devin din ce în ce mai evidente nevoile unor spaţii cu fluxuri bine definite şi controlate, care să ofere condiţii optime pentru securitatea resursei umane şi a mărfurilor’’, a spus Daniel Paraschiv.

 

Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat în folosinţă la capacitate maximă la finalul acestui an. Primele companii care au închiriat spaţii în depozit sunt firmele austriece Englmayer şi Schuller EhăKlar, care au închiriat peste 4.500 mp spaţii de birouri, tehnice şi sanitare, şi spaţii de depozitare. (zf.ro)