"Intreg imobilul este fractionat in trei proprietati individuale detinute de trei entitati juridice distincte (doua din ele in faliment), controlate de acelasi grup, CETA SA. Prezentarea imobilului este realizata grupat, ca un ansamblu functional racordat si alimentat unitar cu utilitati, dar este posibila, intr-o oarecare masura, si vanzarea pe parti componente. Asadar, fiind vorba de vanzare in procedura insolventei, preturile de pornire sunt cele din rapoartele de evaluare, respectiv in jurul valorii de 9,5 milioane de euro + TVA pentru toate cele trei proprietati", au declarat pentru Mediafax reprezentantii Rominsolv.

 

Proprietatile scoase la vanzare, amplasate pe un teren de 6 hectare, sunt formate din hale cu suprafete de 10.600 metri patrati, o cladire de birouri de 2.040 metri patrati, un atelier de 375 metri patrati. De asemenea, printre activele scoase la vanzare se mai afla o statie ITP, un service, un atelier de vulcanizare, un atelier de vopsitorie, parcari si alte cladiri.

 

Compania de transport CETA a intrat in insolventa in anul 2009, iar ulterior in faliment. Principalii creditori ai companiei sunt Banca Romaneasca, Royal Bank of Scotland, Bancpost, Piraeus Bank si Building Astrom. (Sursa: wall-street.ro)