Terenul achiziționat este situat la marginea orașului Pitești și se întinde pe o suprafață de aproape trei hectare, avantajul major al acestei locații fiind proximitatea față de A1, prima autostradă construită în România.

Cel mai probabil, dezvoltatorul va ridica aici un parc sub umbrela Eli Parks, un brand de parcuri logistice cu suprafețe cuprinse între 50.000 și 60.000 de metri pătrați. Primul Eli Park a fost dezvoltat lângă București, în partea de nord-vest, pe Șoseaua Banatului din zona Chitila și are chiriași precum Arctic, Paste Baneasa și Dentotal. Eli Park Craiova este cel de-al doilea parc logistic, aflat în dezvoltare, însă Element Group a anunțat și viitoare proiecte pe terenuri deținute în alte orașe, precum Bacău, Târgoviște și Timișoara. 

Dezvoltatorul mai are un brand de hub-uri de depozitare, numit Eli Xpress, un concept de depozite de proximitate cu dimensiuni mai mici, între 6.000 și 12.000 de metri pătrați, primul din această categorie fiind Eli Xpress Constanta, închiriat deja către Altex și Bere Bauturi.

Element Group este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari locali din România, având proiecte în toate segmentele pieței imobiliare. Pe segmentul de birouri, compania este cunoscută cu brandul One. Intrat pe piața logistică din România în anul 2018, Element Industrial a reușit o ascensiune spectaculoasă, fiind în prezent în Top 10 dezvoltatori industriali, conform unui clasament realizat de revista Forbes cu sprijinul Dunwell în luna februarie a acestui an.