Cum dezvoltăm parcuri logistice proiectate și echipate pentru servicii de producţie uşoară sau depozitare? Acestea sunt preocupările constante ale Grupului Transilvania Construcții: să identifice cele mai bune locații și alternative de top pentru livrarea în scurt timp a mărfurilor. TRC PARK Bacău este proiectat în conformitate cu cerințele ISU.

Grupul Transilvania Construcții, dezvoltator cu experiență, abordează un concept de business sustenabil și este singurul parc din Moldova recunoscut cu certificare BREEAM international. Acum sunt disponibile module de la 600 m2 la 12.000 m2 în TRC PARK BACĂU.

Proiectele pe care le dezvoltăm prin TRC PARKS urmăresc să depășească standardele normative ale industriei imobiliare și să dezvolte parcuri industriale care promovează creșterea locurilor de muncă și regenerare urbană prin recapitularea portofoliului nostru de bune practici. Portofoliul grupului Transilvania Construcții măsoară peste 160.000 mp construiți. Dezvoltări se mai regăsesc și în Cluj, Arad și Timișoara. Dezvoltarea noastră este în creștere și echipa noastră de ingineri și arhitecți concurează pentru a propune acțiuni sustenabile pentru dezvoltările noastre viitoare.

Prin urmare, caracteristicile TRC PARK BACĂU sunt: Hale și birouri cu iluminare LED; Panouri cu randament termic superior; Acoperiș cu membrană PVC hidroizolatoare, vată bazaltică; Încălzirea halelor cu echipamente de înaltă calitate – aeroterme și destratificatoare marca MARK; Mentenanța zonelor verzi și a drumurilor din incinta parcului.

Toate aceste facilități sunt soluții practice, durabile, care cresc eficiența termică a clădirilor și reduc semnificativ costurile utilităților. ”Certificările noastre sunt în curs de obținere, am apelat la consultanță specializată deoarece dorim să argumentăm calitatea TRC PARKS și printr-o recunoaștere oficială a performanțelor ecologice. Acest proces integrativ îl desfășurăm pentru toate dezvoltările noastre viitoare – prima certificare BREEAM obținută fiind pentru clădirea de birouri Novis Plaza.” Andrei Timofte – CEO Transilvania Construcții.

Informații despre TRC PARKS: 0722 754 144 0724 351 373