Unitatea logistică este o clădire de clasă A și încorporează sisteme eficiente din punct de vedere energetic, unități de răcire, izolare suplimentară a acoperișului, recuperare de căldură și iluminare LED cu consum redus. Cladirea include 400 mp de spatii de birouri.

O echipă de 40 de persoane va lucra în depozit. Aceștia vor fi responsabili pentru distribuirea a 15 000 de paleți pe lună. Capacitatea de stocare este de 18.000 de paleți, care oferă spațiu de stocare pe sol și rafturi.

Logistic E Van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport și logistică cu filiale în Olanda, România și Ucraina. Compania a avut o cifra de afaceri de 121 milioane RON (26,3 milioane EUR) in Romania anul trecut si un profit net de 12,4 milioane RON (2,7 milioane EUR). 
P3 este un dezvoltator pan-european al proprietăților logistice deținute de GIC, Fondul suveran al Singapore. Cea mai mare investiție a dezvoltatorului în România este parcul logistic P3 Bucharest, care cuprinde un total de 319.000 mp în 12 depozite.

„Alte două clădiri vor fi livrate până la finalul acestui an. Scopul nostru este de a crea cel mai important hub logistic din zona Bucureştiului”, spune Sînziana Pardhan, country head al P3 România.(sursa: zf.ro)