„Ne bucura sa anuntam ca editia din acest an va fi organizata in noile Pavilioane Romexpo, beneficiind in acest fel de conditii de expunere la nivel international. Editia din acest an se desfasoara pe o suprafata de 4500 mp la interior si 2500 la exterior, insemnand o crestere de 300% fata de editia de start.
Si pentru acest lucru multumim tuturor celor care au incredere si sunt alaturi de noi de fiecare data, in dorinta de a impune Romania pe harta evenimentelor majore din Regiune”, declara Victoria Lupu – directorul evenimentului.
Cand spui TransLogistica EXPO spui de fapt 7 evenimente sub acelasi acoperis, 3 zile expozitionale pline de evenimente organizate in paralel si la care cei peste 8500 de vizitatori – top manageri, responsabili de departamente de transport si centre logistice, detinatori de flote si parcuri industriale, manageri de aprovizionare/transport si management/securitate trafic si stocuri, pot afla ultimele noutati, largi parteneriatele profesionale si semna noi contracte.


• TransLogistica EXPO - Expozitia de transport, logistica
• SALONUL CAMIONULUI - Trucks & busses SHOW
• ROMANIA 100 -Conferinta internationala de deschidere
• GREEN Logistica - Forum dedicat solutiilor „verzi”si inovatiilor din industrie
• TransLogistica COOL - Forum dedicat transportului si depozitarii cu temperature controlata
• TARGUL DE JOBURI in transport si logistica
• CARIERE TransLogistica - Masa rotunda angajat – angajator - formator
• GALA TransLogistica CSR.

Deschiderea oficiala a celei de-a 4-a editie a Salonului International de Transport si Logistica-TransLogistica EXPO are loc pe 26 septembrie, urmata, in mod traditional de Conferinta Internationala de deschidere – ROMANIA 100.
Conferinta, organizata sub semnul Centenarului Romaniei Moderne, dar al erei digitale, are ca invitati peste 350 personalitati ale vietii economice si oficialitati din Ministerele de resort, Comisiile de transport din Senat si Camera Deputatilor, ambasadori si diplomati ai tarilor traditional partenere in schimbul de marfuri, presedinti ai camerelor bilaterale, cu precadere ale tarilor strabatute de culoarele de transport IV, VIII, IX, dar si Silk Road, asociatii profesionale, agentii de dezvoltare regionala.
Li se vor alatura factori de decizie din top 100 companii din transport, logistica, intralogistica, IT si supply chain, dar si productie, import-export si cercetare-dezvoltare.
Detalii privind agenda, invitatii si participarea la TransLogistica Expo sau la evenimentele conexe, puteti solicita pe adresa [email protected] sau la telefon: +40 740 227 436, persoana de contact Emanuela Iordan, PR TransLogistica EXPO. (sursa: TransLogistica)