Proprietatea include două hale, spații de depozitare și clădiri administrative cu o suprafață închiriabilă de peste 16.000 mp, ce urmează a fi modernizate de către noul proprietar. Astfel, Transilvania Construcții continuă să își consolideze poziția în vestul țării și rămâne unul din cei mai importanți jucători autohtoni de pe piața industrială. 

Terenul beneficiază de acces direct spre Drumul European E68, ce leagă Arad de Nădlac, iar localizarea în apropierea Autostrăzii A1 asigură legătura cu alte localități din țară și străinătate, facilitând în același timp accesul la aeroportul internațional din Arad.

„Ne bucurăm pentru realizarea achiziției și extinderea portofoliului TRC Parks de parcuri industriale. Proprietatea achiziționată este localizată strategic, in-city în orașul Arad cu acces auto și cale ferată și deservește peste 30 de chiriași, care activează în diverse domenii de activitate”, a declarat Andrei Timofte, Director General, Transilvania Construcții S.A.

Tranzacția a fost asistată de compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate, care a consultat în al doilea trimestru al anului 2022 compania Transilvania Construcții într-un alt deal, în valoare de aproximativ 15 milioane de euro.  “Transilvania Construcții reprezintă încă un exemplu al faptului că investitorii români sunt din ce în ce mai bine capitalizați și se extind într-un ritm accelerat”, a declarat Ionuț Stan, Associate Director în cadrul Crosspoint Real Estate.