Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la dezbatere si identificare de solutii noi. Cu atat mai acut, in perioada actuala.

Au fost invitati  peste 120 de specialisti si factori de decizie din:

Ministerul Agriculturii, Directia Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor si Registrul auto Roman; Asociatii direct implicate in productia, transportul, depozitarea si comercializarea produselor perisabile/fresh: Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania, Organizatia Interprofesionala pentru produse agroalimentare de legume –fructe; Manageri si specialisti din companii auto, de transport, logistica si servicii conexe  specializate in „temperatura controlata”: CTE Trailers, Dexion, Panalpina Romania, Unimasters Logistics, Selcar International, Repo Trailers etc.

Subiectele supuse dezbaterii si identificarii de solutii functionale si care sa sprijine atat activitatea comerciala, cat si sanatatea publica sunt:

Regulamente de  transport, controlul aplicarii acestora, trasabilitate si comercializare al produselor perisabile; Solutii de transport, vehicule frigorifice, echipamente pentru depozite frig; Solutii de asigurare a marfii perisabile.

TransLogistica EXPO  este cea mai mare expozitie de transport, logistica si supply chain din Romania.  Sub umbrela TransLogistica EXPO sunt desfasurate si expozitiile complementare SALONUL CAMIONULUI si  SMARTTECH for SUPPLY CHAIN, dar si 7 evenimente conexe dintre care amintim FORUMUL GREEN LOGISTICA care este direct implicat in lupta  impotriva poluarii si a eficientizarii intregului lant de aprovizionare-desfacere.

Detalii si informatii privind participarea: Liza Cirja, +40 740 198 146 si pe [email protected]

(sursa: Distinct Image)