Din totalul sumei investite, 6,5 milioane de lei provin dintr-un împrumut de la Unicredit Bank.

 

Depozitul va fi format din șase hale și va avea o suprafață totală de depozitare de peste 3.500 mp, anunță compania. Amplasamentul este în apropierea fabricii din Tutova, iar după finalizarea lucrărilor, fabrica va beneficia de o suprafață de 37.000 mp.

 

“Bugetul pentru investiții din 2024 este unul record pentru noi, iar pe lângă investiția în noul centru logistic vom continua extinderea rețelei de magazine Spectral Mobilă, vom investi în creșterea flotei de camioane pentru transportul produselor fabricate și în noi utilaje pentru fabricarea mobilei”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila.

 

Noua locație va fi folosită pentru depozitarea produselor finite, iar halele din interiorul fabricii vor fi integrate în fluxurile de producție, pentru creșterea capacității de producție.

 

Compania are o rețea de șapte magazine proprii care operează sub brandul Spectral Mobilă, plus alte 27 magazine în franciză și peste 100 de magazine partenere din țară. Potrivit celor mai recente date disponibile, Spectral Mobilă, deținută de familia Dodiță, a obținut în 2022 o cifră de afaceri netă de 28,3 milioane de lei, în creștere cu 15% față de anul precedent.