Din totalul de 30.000 de metri pătrați ai fostei fabrici, cele două companii ocupă peste 15.000 de metri pătraţi. O parte din spaţiul fostei fabrici, respectiv 8.000 de metri pătraţi, sunt utilizaţi acum de pro­ducătorul de detergenţi Simplu, iar trans­por­­tatorul Arcese are peste 7.000 de metri pă­traţi pentru logistică. 

Ruukki România, parte a furnizorului finlandez de soluţii metalice Ruukki Con­struc­tion, a oprit în 2014 producţia fabricii pe care o deţinea în Bolintin-Deal, o investiţie de 35 de milioane de euro. In vreme ce productia de acoperisuri metalice pentru segmentul rezidential a fost relocata pe plan local, productia de componente metalice pentru segmentul industrial a fost transferata la fabrici din zona scandinava.

Pentru o perioadă, incepand din 2015, o parte din fosta fabrică Ruukki a fost folosită de eMag ca depozit temporar. Compania a preluat astfel unitatea de producţie pentru a o folosi drept depozit pe perioada lunilor noiem­brie (lună marcată de evenimentul de cumpărături Black Fri­day) şi decembrie (cea mai bună lună din an pentru elec­troIT, care ajunge să contribuie cu 30% la totalul încasărilor dintr-un an). eMag a în­che­iat însă contractul de închiriere în luna martie. (sursa: zf.ro)