“Suntem încântați să sprijinim Side Grup în procesul lor de expansiune, oferindu-le un spațiu nou construit în centrul nostru logistic aflat in dezvoltare. Construcția unității, incluzând suprafata ocupata de noul nostru chiriaș, este aproape finalizata, fiind programată să fie gata de ocupare până la sfârșitul acestui an. În conformitate cu angajamentul nostru față de excelență, toate noile noastre proiecte respectă cele mai înalte standarde de mediu și sunt certificate BREEAM” a mentionat Olga Melihov, Country Head Romania, MLP Group.

“Suntem foarte mulțumiți de cât de rapid am reușit să negociem, să încheiem termenii de închiriere și să finalizăm tranzacția. Factorii decisivi în selectarea MLP Group ca partener au fost conformitatea spațiului cu cerințele noastre specifice, amplasarea strategică a parcului logistic, calitatea și funcționalitatea excepționale ale unității. Credem că acest spațiu modern, cu facilități logistice complete și care satisface cele mai înalte standarde din industrie, va sprijini implementarea strategiei noastre de creștere,” a adăugat Ionut Dincă, General Manager, Side Grup.

“Mulțumesc pentru încrederea acordata bunilor noștri colaboratori MLP Group și Side Grup, în realizarea acestui parteneriat pe termen lung.” a mentionat Ionut Grigoras, Senior Consultant, iO Partners JLL Preferred Partner.

MLP Bucharest West este un parc logistic și industrial de clasă A situat pe șoseaua de centură în zona Chitila în partea de nord-vest a Bucureștiului. Dezvoltat pe un teren de 18,3 hectare, parcul va oferi 99.000 mp de depozit și spațiu de producție industrială ușoară. Ca parte a primei etape de dezvoltare, o unitate de 22.000 mp a fost livrată pentru ocupare în 2021 și este închiriată integral. Faza a doua a fost lansată în mai 2023, asigurand aproximativ 16.000 mp de spațiu nou până la sfârșitul anului 2023. Situată în partea de vest a capitalei României, cu acces excelent la șoseaua de centură din jurul Bucureștiului, MLP Bucharest West oferă o locație ideală pentru operatori de logistică și distribuție.

MLP Group își crește operațiunile în Polonia, Germania, Austria și România, cu planuri de extindere a activitatii pe noi piețe. În conformitate cu strategia sa de build & hold, MLP Group păstrează în portofoliu parcurile logistice finalizate și le administreaza. Toate proiectele întreprinse de MLP Group se disting prin locații foarte atractive ale parcurilor logistice, aplicarea de soluții adaptate și sprijinul acordat chiriașilor pe durata contractului de închiriere.