Conducerea executivă a companiei este formată din Marian Orzu, unul dintre veteranii segmentului de industrial și logistică, Daniel Cautiș și Laurențiu Badea, care sunt și fondatori. 

Marian Orzu, Managing Partner, vine după un parcurs de 13 ani în imobiliare, exclusiv pe segmentul de industrial-logistică. După 12 ani petrecuti în Eurisko și CBRE, unde a deținut în cele din urmă poziția de Director al Diviziei de Spații Industriale, a trecut și de partea clientului, la CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice din România și Europa Centrală și de Est. Până acum Marian a tranzacționat peste 400.000 m2 de proprietăți industriale. 

Daniel Cautiș, Managing Partner, are și el cu o experiență de peste 6 ani, atât în agenție cât și la client: Colliers International, respectiv Iulius Grup și CTP. 

Laurențiu Badea, Managing Partner al diviziei de terenuri, are o vechime de 15 ani în imobiliare, în cadrul CBRE, Epsilon Imobiliare și Eurisko Property Intelligence. Valoarea terenurilor tranzacționate de Laurențiu ajunge în acest moment la aproximativ 100 de milioane de euro.

Obiectivul de business al agenției pe termen scurt (1 an) este să atingă o cota de 10% din piață, iar pe termen mediu (3 ani) să ajungă la 30%. (sursa: Dunwell)