Astfel, prin DB SCHENKERmove, compania oferă servicii de consultanţă, soluţii specifice şi personalizate de transport şi logistică, planificare şi executare a relocării.

 

Operaţiunile de mutare, realizate de DB SCHENKERmove, aduc numeroase beneficii partenerilor companiei prin integrarea serviciilor, precum asigurarea bunurilor, depozitarea pentru perioade mari de timp, dezasamblare şi asamblare, formalităţi vamale.

 

“Serviciile noastre integrate de relocare au permis partenerilor noştri să-şi coordoneze nevoile, atât prin reducerea costurilor, cât şi a timpului de execuţie”, a declarat Albin Budinsky, CEO Schenker Logistics Romania.

 

DB SCHENKERmove este un serviciu de relocări de cea mai înaltă calitate, furnizat la nivel global de echipe de profesionişti care garantează siguranţa fiecărui obiect transportat.

 

DB SCHENKERmove este certificat DIN EN ISO 9001:2008 – proces controlat de logistică şi de relocare pentru colectare şi depozitare la nivel naţional şi internaţional, care îndeplineşte cerinţele DIN EN ISO 12522 partea 1 + 2.

 

DB Schenker este un furnizor internaţional de servicii logistice cu peste 95.700 de angajaţi în 2.000 de locaţii din lume. Cu şase sucursale şi peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile ţării, Schenker Logistics este furnizorul numărul unu de transport şi logistică în România.

 

Compania oferă o gamă completă de servicii de transport terestru şi logistică, operaţiuni de transport aerian şi maritim, alături de servicii vamale pe tot cuprinsul ţării, dar şi operaţiuni portuare în propriul terminal, având în acelaşi timp sprijinul unei reţele internaţionale.

 

Schenker & Co AG din Viena reprezintă Sediul Central Regional pentru Europa de Sud-Est. Această regiune include ţări precum Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, România, Moldova, Bulgaria, Grecia, Cipru şi Turcia. (sursa: ziuacargo.ro)