Contractul presupune punerea la dispoziţie a unor spaţii cu folosinţă exclusivă destinate depozitării, birourilor, spaţiilor comune sau parcărilor. Sameday va desfăşura, începând cu finalul anului 2022, activităţi de logistică şi de curierat în proiectul localizat în zona de nord a Bucureştiului.

Acest nou parteneriat vine ca o urmare naturală a bunei colaborări pe care Globalworth o are cu Sameday. De câteva luni, cunoscuta firmă de curierat a devenit chiriaşul Globalworth Square, cea mai tehnologizată clădire de birouri din portofoliul Globalworth. Aşadar, această extindere a parteneriatului confirmă puternica legătură de business creată între cele două companii.

În zona de industrie uşoară şi logistică, Globalworth are un nou partener strategic din luna aprilie a acestui an: CATTED. În prezent, Globalworth împreună cu partenerul său dezvoltă un proiect de "small business" units in Ştefăneşti, un important pol industrial pentru zona de nord a Bucureştiului. Prima fază a Business Park Ştefăneşti va fi finalizată în Q4 2022, urmând ca livrarea integrală a proiectului să aibă loc în H1 2023.

"Decizia de extindere a spaţiilor logistice este parte din strategia Sameday de consolidare a capacităţii operaţionale, în vederea menţinerii şi îmbunătăţirii timpilor de livrare şi a răspunsului prompt la nevoile clienţilor noştri. Experienţa dezvoltării reţelei easybox şi a depăşirii graniţelor prin operaţiunile dezvoltate în Ungaria ne-au demonstrat că alegerea punctelor de desfăşurare a activităţii este importantă în succesul activităţilor noastre. Ne-am alăturat proiectului Business Park Ştefăneşti datorită facilităţilor oferite şi colaborării excelente pe care o avem cu Globalworth. În continuare avem încredere că efectul pozitiv al acestei hotărâri şi al celorlalte măsuri pe care le întreprindem se vor reflecta în experienţa de livrare oferită.", a declarat Alin Abălaşei, Chief Operational Officer Sameday.

"Este o mare bucurie să vedem că Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică şi industrie uşoară a Globalworth, se dezvoltă în continuare. Am avut deplină încredere în noul partener, CATTED, şi iată că modelul de business este deja unul de succes, oferind o mai mare flexibilitate de utilizare şi capacitate de extindere faţă de depozitele logistice clasice. Având în portofoliul nostru şi small business units, oferim o gamă largă de spaţii moderne adaptate nevoilor companiilor care operează în România. Prezenţa Sameday în Ştefăneşti ne validează buna colaborare şi ne consolidează relaţia de business pe care am creat-o. Le mulţumim pentru încredere!", a spus Mihai Zaharia, Director de Investiţii Globalworth România şi Director Pieţe de Capital Globalworth Group.

"Îi spunem Bun venit echipei Sameday în Business Park Ştefăneşti. Ne bucurăm să contribuim la viziunea de dezvoltare Sameday. Alături de Globalworth, am dezvoltat conceptul de logistică din Ştefăneşti pentru a susţine complet nevoile clienţilor noştri, dar şi pentru a oferi servicii integrate, profesionale şi eficiente. Le suntem alături! Şi le urăm mult success! Mulţumim partenerilor noştri, Globalworth, pentru deschiderea de a construi împreună acest drum în piaţa românească de logistică", a adăugat Tudor Cobâlaş, Business Developer CATTED.

Business Park Ştefăneşti este localizat în zona de nord a Bucureştiului, cu acces facil la Centura Bucureştiului. Locaţia permite conexiunea rapidă cu centrul Bucureştiului prin autostrada A2. Proiectul va cuprinde 3 facilităţi industriale care totalizează o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, dispuse pe un teren de 45.000 mp. Împreună, cele 3 clădiri vor oferi până la 24 unităţi de închiriat, cu suprafeţe de depozitare de la 500 la 1.500 mp. Fiecare modul dispune de cel puţin 1 drive-in, cât şi o rampă de andocare.