Noua fabrică va acoperi o suprafață de 3,4 hectare. Construcția va fi finalizată până la sfârșitul acestui an, în urma unei investiții totale de 27,5 milioane EUR.
“Este un moment de referință în evoluția grupului nostru în România: construirea unei fabrici noi, mai mare, cu spații optimizate în jurul fluxurilor tehnologice, instalarea de utilaje moderne și implicit obținerea unui mediu de lucru îmbunătățit”, a declarat directorul general al Rossmann România, Paul-Henri Kohler.  

Romcarton este unul dintre cei mai mari producători de ambalaje din carton ondulat din România și are clienți în principal în industria alimentară și a bunurilor de larg consum. A avut o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro și 288 de angajați în 2015, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finanțelor.
Compania deține în prezent o fabrică în București, pe bulevardul Theodor Pallady. 

Compania este deținută de grupul francez Rossmann, care controlează și fabrica Ambro Suceava din România. Rossmann operează 25 de fabrici la nivel global, dintre care 22 sunt în Europa și 3 în Africa. (Sursa: profit.ro)