În Anul Multimodalității, așa cum a fost declarat 2018 de către Comisia Europeană, ROMANIA CONNECTED aduce speakeri de top, subiecte de actualitate, exemple de bune practici. Printre tematicile abordate se numără:

Modal shift – trecerea către metode alternative de transport și condiții pentru crearea unei infrastructuri multimodale eficiente Strategii pentru creșterea profitabilității și creșterea încrederii clienților în transportul feroviar de mărfuri Digitalizare în transportul multimodal: tehnologii inteligente pentru managementul lanțului de transport Logistică sustenabilă – ce înseamnă trendul “verde” pentru companiile din logistică și transport și pentru clienții acestora?

Panelul dedicat exporturilor aduce în discuție o serie de strategii de creștere a exporturilor companiilor din România și a rolului pe care îl joacă partenerii logistici în facilitarea schimburilor comerciale pe diferite piețe. ROMANIA CONNECTED reprezintă pentru companiile producătoare, exportatoare și importatoare o oportunitate de a interacționa cu parteneri actuali și potențiali, de a analiza care sunt cele mai noi conexiuni maritime, feroviare, rutiere sau aeriene disponibile pe piață și care este cea mai bună modalitate de a-și transporta mărfurile către piețele externe în funcție de buget, nevoi și cerințele clienților.

“Credem că multimodalitatea este o soluție de viitor pentru a construi un sistem de transport mai eficient și sustenabil, în special când vine vorba de mărfuri. Combinarea inteligentă a mai multor moduri de transport poate duce atât la reducerea costurilor de transport, cât și la deschiderea de noi piețe pentru exportatorii din România. Ne dorim ca odată cu această conferință anuală să familiarizăm companiile din România cu acest concept și să expunem modele de bune practici care pot fi replicate și aplicate de către participanți în cadrul propriilor companii” declară organizatorii evenimentului.

Evenimentul are loc pe 20 septembrie la Hotel Caro în București și reunește peste 150 de reprezentanți ai celor mai importante companii din România din industria prelucrării lemnului, cea a hârtiei, chimică, materialelor de construcții, retail&DIY, oil&gas, reprezentanți ai autorităților vamale, Administrației Naționale a Portului Constanța, Ministerului Transporturilor, reprezentanți ai furnizorilor de servicii de transport și servicii conexe și creează un cadru de discuții, schimb de experiențe și identificare de soluții.

Contact

Revista Intermodal&Logistics

Mădălina Kerestely, General Manager

Email: [email protected]

Tel: 0726 172 417