ROFMEX 2017 este primul eveniment de promovare, educatie si know-how dedicat industriei de facility management – domeniu ce integreaza tot ce inseamna administrare, operare si mentenanta spatiu construit – la nivel national. Vorbim de o industrie ce incorporeaza peste 6.500 firme active, cu aproape 130.000 angajati si o cifra de afaceri de 1.4 miliarde de euro. ROFMEX este, totodata, unicul eveniment din Europa Centrala si de Est ce ofera o perspectiva integrata asupra serviciilor si produselor de ultima ora oferite sectorului de facility management datorita conceptului original.

Timp de trei zile, companii, specialisti si autoritati vor interactiona in cadrul celor 4 sectiuni compo-nente: expozitia specializata, conferinta internationala, programul de cursuri certificate ROFMA
si Experience Area – simultan showroom si program de demonstratii si vizite de documentare la cla-diri reprezentative din Bucuresti, unde participantii vad, ating si examineaza direct cele mai mo-derne echipamente, produse si solutii utilizate in activitatile de facility management. 

Expozitia, prima dintre cei patru „piloni” ai ROFMEX 2017, este cel mai complex si eficient instru-ment de marketing oferit producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, produse, tehnologii si solutii FM si servicii suport.

Conferinta internationala ii are ca invitati speciali pe Peter Ankerstjerne, vicepresedinte ISS, pe Ian Ellison, cofondator 3edges Workplace si lector al Universitatii Sheffield Hallam, si, nu in ultimul rand, pe Anne Lennox-Martin, director general FMP360 Ltd. 

Peter Ankerstjerne este o personalitate recunoscuta la nivel international, autor de studii despre evo-lutia serviciilor de facility management, workplace management si impactul noilor tehnologii asupra acestora. Anne Lennox-Martin este una dintre cele mai influente personalitati feminine din facility management conform FM World, autoarea Good Practice Guide to Customer Care – una dintre lu-crarile de baza ale industriei. Cu o experienta de peste 18 ani atat in workplace si facility manage-ment, cat si in domeniul educatiei, Ian Ellison contribuie la imbunatatirea mediului de lucru din or-ganizatii prin consultanta, traininguri si cercetare.

ROFMEX este un eveniment generator de trenduri, cu puternica influenta asupra mediului de afac-eri din regiune, unde se vor intalni corporate facility manageri care gestioneaza bugete de milioane de euro anual, reprezentanti ai proprietarilor de cladiri si ai dezvoltatorilor, dar si ai departamentelor de achizitii din marile cladiri, specialisti in facility management si servicii suport, ingineri, tehnicieni, arhitecti, proiectanti si autoritatilor publice. 

„Vom facilita, prin acest eveniment unic, accesul la informatii specifice, la conferinte si traininguri realizate cu experti nationali si internationali, precum si dezvoltarea relatiilor cu profesionistii inter-nationali reputati”, declara Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

Mai multe informatii pe www.rofmex.ro.