Incepand cu luna aprilie 2019, furnizorul international de servicii de transport si info-logistica, cargo-partner, a relocat operatiunile de depozitare intr-un spatiu nou, amplasat in Joita, Giurgiu.

Pentru a deservi mai bine cerintele clientilor sai, noua locatie ofera o inaltime maxima de depozitare de 12 m, echipamente performante de operare, sisteme de rafturi modular-dinamice, personal experimentat, instruit si motivat, precum si monitorizare video 24/24. Pozitionarea strategica faciliteaza accesul dinspre autostrada A1, fiind la doar 10 minute distanta de intrarea in Bucuresti. Competentele companiei in domeniul tehnologiei sunt puse la dispozitia clientilor prin platforma SPOT Visibility & Collaboration, pentru eficientizarea proceselor pe tot parcursul lantului de aprovizionare, urmarirea in timp real a transporturilor si eficientizarea comunicarii.

Cu o experienta de peste 18 ani pe piata locala, cargo-partner Expeditii srl este un furnizor de servicii complete in transportul si logistica marfurilor, deservind un vast portofoliu de clienti. Cu o echipa de aprox. 230 colegi si un bogat know-how local in optimizarea intregului lant de aprovizionare, compania ofera servicii atat pentru clientii sai din Romania cat si in intreaga lume. cargo-partner ofera expertiza de la oricare dintre birourile sale din Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi si Sibiu precum si de la sediul central din Bucuresti. (sursa: cargo-partner)