„Vrem să-i urăm bun venit lui Răzvan în echipa noastră de parkmakers. Suntem un investitor pe termen lung și ne preocupă modul în careparcurile noastre industriale își păstrează valoarea în timp. Calitatea vieții și implicit excelența serviciilor pe care le oferim sunt prioritare și de aceea ne implicăm direct, prin servicii de property management integrat. Fiecare parc are specialiști dedicați, angajați ai CTP, responsabili de property și community managementul parcurilor industriale, pe care le dezvoltăm și administrăm ca pe adevărate ecosisteme. Cei peste 200 de clienți pe care îi avem apreciază promptitudinea cu care răspundem și grija pe care o avem pentru a menține parcurilecât mai vii și mai dinamice. Este un standard de calitate pe care considerăm de datoria noastră, ca lider de piață, să îl setăm”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România. 

Răzvan are peste 20 de ani de experiență în managementul de proiecte și coordonare de operațiuni pentru proiecte complexe de dezvoltare, având la bază specializări în domeniul inginerie mecanice și electrice și fiind absolvent al Facultății de Construcții din București. De-a lungul carierei sale, Răzvan a coordonat, din poziția de Director de Operațiuni sau Senior Project manager, echipe complexe și numeroase, principalele sale responsabilități fiind legate de calitatea proiectelor, livrarea la timpși de gestionare a serviciilor conexe, precum și de creșterea gradului de satisfacție a clienților. Mai mult decât atât, Răzvan are specializări în domeniul clădirilor verzi(BREEAM si LEED),  participând activ în procesele de evaluare a performanțelor clădirilor noi și a celor date deja în folosință. 

„Am ales să fac parte din echipa a CTP deoarece cred că misiunea companiei, de a construi ecosisteme de business sustenabile pentru viitor, răspunde unei nevoi 100% relevante pentru piața europeană și pentru cea locală. Serviciile pe care le oferim sunt extrem de importante pentru dezvoltarea afacerii noastre în România și îmi propun să-mi folosesc experiența în domeniul operațional și a managementului de proiect pentru a continua să dezvoltși săamplificcalitatea serviciilor de property management pentru întregul nostru portofoliu de clienți”, completează Răzvan Danciu, Head of Property Management CTP România.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.