Quehenberger va livra servicii logistice și de distribuție către clienți precum Continental. Cele două locații sunt clădiri de clasă A iar CTP va investi în instalarea unor sisteme de iluminare bazate pe tehnologie LED și în alte sisteme care scad consumul de utilități.

 

Spațiul din clădirea BUW 7, care va fi predate  în data de 1 februarie 2016, este închiriat pentru 10 ani. Pentru cealaltă unitate, predarea se va face pe 15 octombrie 2016. Cu acest contract de închiriere, CTP a atins un grad de ocupare de aproape 100% în proiectul CTPark Bucharest West.

 

“Quehenbeger este un partener tradițional al CTP în Republica Cehă și CTP este bucuroasă extindă acest parteneriat și în România. Achiziționarea portofoliului Prologis în România înseamnă că acum CTP este unul dintre cei mai mari jucători de pe piață. Interesul nostru și al chiriașilor noștri continuă să crească pentru piața românească”, a declarat Remon Vos, CEO CTP.

 

CTP a cumpărat fostul parc de logistică ProLogis cu o suprafață de 108.000 m² de depozite de clasă A și circa 372.000 m² de teren care poate fi dezvoltat. Pe lângă Quehenberger, companii precum Kühne Nagel, Ekol, Cargo Partner, Emag, Gefco, Altex, Geodis și Studio Moderna își desfășoară activitatea din CTPark Bucharest West.

 

În Europa Centrală, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A se ridică la o suprafață închiriabilă de aproximativ 3 milioane de m²,iar ținta CTP este să crească până la o suprafață de 5 milioane m² până în anul 2020.

 

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda, care oferă servicii complete de livrare și management al parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network- cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri în Europa Centrală, cu 2,8 milioane m2 de spații de clasă A în peste 60 de locații. (sursa: CTP)