Aceștia sunt:

Martin Polákto care va ocupa poziția de Senior Vice President & Country Manager pentru Cehia și Slovacia. Martin s-a alăturat echipei Prologis în 2008. El se ocupa de toate dezvoltarile si închirierile Prologis din Cehia și Slovacia, precum și de project management, property management și departamentele financiare. Înainte de a veni la Prologis, Martin a lucrat pentru IPEC Group, unde a deținut poziția de Manager al spațiilor logistice și industrial. Martin a absolvit Universitatea Tehnică Slovacă din Bratislava cu o licență în Economie și Building Industry Management.

 

Michal Vrba în poziția de Director de Project Management pentru Cehia și Slovacia. El va fi responsabil de dezvoltările de terenuri, livrarea tuturor dezvoltărilor noi inclusive un spectru larg de soluții BTS către clienții Prologis din Cehia și Slovacia. Michal a absolvit Universitatea Tehnică din Praga cu o licență în Afaceri și Management în Inginerie Civilă.

 

Renata Michalczyk în funcția de Head of Property Management pentru Polonia. Ea s-a alăturat Prologis în 2010. Este un property manager cu experiență, petrecând înainte peste cinci ani la AIG/Lincoln, unde a fost responsabilă de spațiile de depozitare din Varșova și regiunea Silezia. Este absolvenctă a Facultății Economice la Universitatea de Științe Umaniste din Varșovia și a Facultății de Management și Marketing Warsaw School of Economics. De asemenea are o diplomă în Property Management de la Universitatea de Ecologie și Management.

 

Michał Ptaszyński în postul de Director în cadrul noului departament Land & Development condus de Ewa Zawadzka, Vice-Președinte și Head of Land & Development. El va fi responsabil de achizițiile de terenuri, investiții noi și finanțări de noi proiecte. Lucrează în cadrul Prologis din 2011. Anterior, a lucrat la Pomerania Development Agency și Torus, o companie de dezvoltare impobiliară, deținând diferite poziții executive. Michał a absolvit Facultatea de Geodezie și Evaluare Imobiliară din cadrul Universității de Agricultură și Tehnologie din Olsztyn, este property manager certificate și deține un certificate CCIM (Certified Commercial Investment Member).

 

“Promovarea este un process natural în dezvoltarea unei companii și angajaților,” a afirmat Ben Bannatyne, Prologis Managing Director, Europa Centrală și de Est. “Suntem mândri că societatea noastră are o echipă de angajați dedicați și calificați care își folosesc experiența și expertiza pentru a ajuta clienții noștri.”

Activă în cinci țări din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia și România) și un portofoliu de peste 3,7 milioane de m2, Prologis este operatorul  lider în facilități de distribuție din Europa Centrală și de Est (la 30 iune 2014). (sursa: Prologis)