Tranzacțiile includ: 10.763 mp în Clădirea 5 închiriați de BOY, o companie logistică maghiară prezentă pe piață de 23 de ani; 2.560 mp în Clădirea 5 închiriați de Javépcoop, un furnizor de servicii logistice maghiar prezent pe piață de 15 ani; 1.529 mp spațiu adițional închiriat în Clădirea 4 de către Essentra Filter Products, lider mondial în furnizarea de soluții independente și partnere pentru filtre speciale și servicii științifice în industria tutunului. Compania ocupă acum un spațiu total de 12.740 mp în clădire.

“Suntem încântați să primim noi clienți în locația premium a Prologis Park Budapest-Sziget,” a spus László Kemenes, vice- președinte Prologis în Ungaria. “În urma acestor tranzacții Clădirea 5 este ocupată complet, și gradul de ocupare total al portofoliului Prologis în Ungaria a crescut la 86%, cu mult peste media pieței ungurești de 77%.”

 

Prologis Park Budapest-Sziget include șapte clădiri totalizând peste 120.000 mp de spații de distribuție și o suprafață de 50.000 mp pentru viitoare dezvoltări. Parcul este adiacent Autostrăzii M0, oferind acces rapid și eficient către aeroportul internațional și rețeaua de autostrăzi din Ungaria. (sursa: europaproperty.com)