Faţă de luna corespunzătoare din anul precedent, producţia industrială a crescut cu 3,2% ca serie brută, respectiv cu 3,1% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

 

În perioada 1.I- 28.II.2015, comparativ cu perioada 1.I- 28.II.2014, producţia industrială a crescut ca serie brută cu 2,4%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 3,3%.

 

În luna februarie 2015, producţia industrială (serie brută) a crescut faţă de luna precedentă cu 4,8%, datorită creşterii industriei prelucrătoare (+6,7%). Producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat şi industria extractivă au scăzut cu 9,5%, respectiv cu 1,8%.

 

Producţia industrială, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, a rămas la acelaşi nivel cu cel din luna precedentă. Industria prelucrătoare a crescut cu  0,1%. Producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat şi industria extractivă au scăzut cu 4,3%, respectiv cu 1,7%.

 

Faţă de luna corespunzătoare din anul precedent, producţia industrială (serie brută) a crescut cu 3,2% susţinută de creşterea industriei prelucrătoare (+4,7%). Producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat a scăzut cu 7,0% şi industria extractivă cu 5,9%.

 

Producţia industrială, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, a crescut cu 3,1%, ca urmare a creşterii industriei prelucrătoare (+4,4%). Producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat a scăzut cu 6,8%, în timp ce industria extractivă a înregistrat o scădere de 5,4%.

 

În perioada 1.I-28.II.2015, comparativ cu perioada 1.I-28.II.2014, producţia industrială (serie brută) a fost mai mare cu 2,4%, datorită creşterii industriei prelucrătoare (+3,6%). Producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat a scăzut cu 5,8%, iar  industria extractivă  cu 4,8%.

 

Producţia industrială, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în perioada 1.I-28.II.2015, comparativ cu perioada 1.I-28.II.2014, a crescut cu 3,3%, ca urmare a creşterii industriei prelucrătoare (+4,9%). Producţia şi furnizarea  de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat şi industria extractivă au scăzut cu 5,6%, respectiv cu 3,7%. (sursa: amosnews.ro)