Sunimprof Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografica producatoare de etichete autoadezive din Romania. Operatiunile desfasurate de companie in centrele logistice din afara tarii sunt de depozitare si ambalare, productia fiind realizata in exclusivitate in Romania.

„Unul dintre obiectivele noastre este sa fim cei mai buni atat din Romania, cat si din Europa. Acest lucru este validat de cresterea pe care o inregistram de la un an la altul in ceea ce priveste exporturile. Din ce in ce mai multi clienti straini apeleaza la serviciile noastre, fapt pentru care vom continua investitiile in tehnologizare si avem in plan deschiderea celui de-al doilea centru logistic din Germania”, a declarat Cristi Nechita-Rotta, director general Sunimprof Rottaprint.

Compania are sediul în Apahida, în județul Cluj, și deține în prezent patru centre în România, la Timisoara, Brasov, Ilfov, Pascani și două în străinătate (în Ungaria și Germania).

Anul trecut, Sunimprof Rottaprint a livrat produse în 14 țări din Europa, Asia și Statele Unite ale Americii, înregistrând o cifră de afaceri de 20,2 milioane EUR la nivel de grup. Exporturile sale au crescut cu 10% față de anul precedent în 2017 și cu 6% în primele trei luni ale anului 2018. Pentru întregul an, grupul se așteaptă să crească exporturile cu 12%.

Tot anul trecut, compania a văzut cu 21% mai mulți clienți străini, ceea ce înseamnă că 15% din totalul celor 800 de clienți erau din afara României. (sursa: wall-street.ro)