"Aceasta etapa de consolidare si intarire a fortei grupului pe plan local arata ca suntem un jucator important in aceasa industrie si ca in Romania, ca peste tot in lume unde suntem prezenti, construim pe baze solide pe termen mediu si lung", a declarat directorul general al Carpatcement Holding, Florian Aldea.

 

Procesul de reorganizare interna se va incheia in decembrie. HeidelbergCement este unul dintre cei mai importanti investitori germani din Romania, alocand proiectelor de pe piata locala peste 500 de milioane de euro.

 

HeidelbergCement este lider mondial pe piata de agregate si un important jucator in domeniul cimentului, betonului si al altor activitati conexe, ceea ce il pozitioneaza printre cei mai mari producatori de materiale de constructii din lume. Grupul are aproximativ 45.000 de angajati in peste 40 de tari.

 

Carpatcement este unul dintre cei mai importanti producatori de ciment din Romania, avand fabrici la Tasca (Neamt), Chiscadaga (Hunedoara) si Fieni (Dambovita). Carpat Beton produce betoane, sape si mortare printr-o retea nationala de 19 statii ecologice de betoane si capacitati de productie cuprinse intre 90 si 150 de metri cubi pe ora.

 

Carpat Agregate produce si comercializeaza agregate naturale si concasate folosite in industria materialelor de constructii: nisip, pietris, margaritar si piatra concasata. Compania detine si opereaza sapte cariere si sase balastiere la nivel national. (sursa: wall-street.ro)