Compania a derulat, anul trecut, afaceri de 25-27 milioane euro pe piaţa din Bulgaria, conform estimărilor, şi pentru acest an se aşteaptă la o creştere, în urma redeschiderii fabricii de răşini.

 

'În Bulgaria am avut o cifră de afaceri de 25-27 milioane euro, plus/minus 4 milioane, conform estimărilor. Un rezultat final vom avea după finalizarea procedurilor contabile şi de audit. În 2014 vom înregistra o creştere mai mare comparativ cu cea din România, datorită redeschiderii fabricii de răşini. Înainte de incendiul din 11 ianuarie 2012, care a afectat fabrica, aveam afaceri de circa 20 milioane euro din producţia de răşini. Sperăm să recuperăm cât mai mulţi dintre clienţi. Investiţia în noua fabrică se ridică la 3,6 milioane euro şi este cea mai modernă din estul Europei', a declarat, miercuri, Marius Văcăroiu, CEO Policolor-Orgachim.

 

Policolor - Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, producător şi furnizor de soluţii complete atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru cea industrială şi auto.

 

Grupul Policolor - Orgachim s-a format în august 1998, după ce Policolor a achiziţionat 51% din acţiunile producătorului de vopsele, răşini şi anhidridă ftalică - Orgachim JSC, Bulgaria. Orgachim JSC a fost fondată în 1901 şi deţine o poziţie dominantă pe piaţa vopselelor din Bulgaria. (sursa: economica.net)