SE 3 este o clădire de tip multi – tenant, cu o suprafață de 20.000 mp, categoria A, construită pentru a răspunde solicitărilor investitorilor din domenii diverse. Totodată, noul depozit oferă posibilitatea compartimentării și finisării în funcție de necesitățile clienților. 

PWP se bazează pe conceptul “One-Stop Shop”, oferind astfel toate serviciile și facilitățile necesare desfășurării activității într-un mod eficient și eficace – electricitate, sistem de încălzire, alimentare cu gaze naturale, acces la rețea de canalizare, sistem de securitate, servicii de curățenie și întreținere, finisaje decorative. 
    
Depozitul găzduiește chiriași, firme cu experiență din diverse domenii de activitate: 
Venair este o companie spaniolă, membră a unui grup internațional cu sucursale în America, Europa și Asia, specializată în proiectarea și producerea furtunurilor și a pieselor speciale de silicon, cu o experiență în domeniu de peste 30 de ani. 
Producția realizată în noua locație din Romania va răspunde cerințelor piețelor din toate domeniile de activitate: alimentar, farmaceutic, biotehnologic, militar, nautic, industria aerospațială și generarea de energie. 

Sipex este un important distribuitor de produse pentru amenajări interioare și finisaje în construcții. Societatea dispune de o gamă completă de resurse și pachete de produse, având relații de parteneriat cu companii de renume din industrii de top: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, Romstal. 

Flexitech a avut, de-a lungul timpului, ca și principală preocupare funizarea către clienți, la nivel mondial, a furtunurilor de frână de înaltă presiune și produselor conexe. Clienții companiei sunt producători de autovehicule și autoturisme renumiți din întreaga lume, printre care BMW, VW, Citroen, Audi, Chrysler, Aston Martin, Dacia, Fiat, Peugeot.  

Delanoi Fruct Service este cel mai nou chiriaș al Ploiesti West Park și se concentrează pe servicii profesionale de depozitare a legumelor și fructelor, în medii adecvate conforme cu standardelede calitate ale clienților și cu normele Uniunii Europene în vigoare. Compania doreste extinderea rapidă. (sursa: Alinso Group)