Cu 23 de depozite și 3 laboratoare proprii peste tot în Europa, precum și 10.000 de clienți activi, Hromatka Group este partenerul preferat pentru distribuția de polimeri tehnici în cele 16 țări în care activează, printre care și România.

Cea mai recentă investiție este proaspăt lansatul depozit din București, cu servisare premium, o suprafață de peste 3000 de metri pătrați, o capacitate de stocare de peste 2000 de paleți. Depozitul propriu vine în completarea celor trei depozite închiriate de la terțe părți, astfel încât rețeaua de depozite AECTRA Plastics deservește în acest moment întreaga țară și are o capacitate de stocare de peste 10.000 de paleți.

În plus, grupul are în construcție un nou depozit pe un teren de 2 hectare în zona de nord a Timișoarei. 

Lider în piața autohtonă de distribuție polimeri de înaltă performanță si poliolefine standard, AECTRA Plastics activează în industria petrochimică de peste două decenii, iar de 5 ani este și parte din Hromatka Group.
La ora actuală, AECTRA Plastics este unicul importator de polimeri din România care deține certificatul ISCC Plus, certificat ce reprezintă atestarea companiei drept importator si vânzător de polimerii tehnici cu amprenta redusa de carbon. (Sursa: AECTRA Plastics)