“Când am început dezvoltarea proiectului Constanța Business Park în 2019, am mizat pe numeroasele avantaje pe care le va oferi viitorilor chiriași datorită poziționării strategice. Constanța beneficiază de cea mai bună conectivitate din România din punct de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil, precum şi acces la rute maritime și fluviale. Toate acestea, precum și ușoara dezvoltare a operațiunii lanțului de aprovizionare aduc alături de noi parteneri puternici precum PepsiCo. Ne bucură să îi avem alături, iar acest nou parteneriat de lungă durată vine să ne confirme decizia bună de a dezvolta acest parc de business în proximitatea portului Constanța. Ne angajăm să le oferim spațiul la cele mai înalte standarde internaționale și să consolidăm de la an la an acest parteneriat valoros”, a declarat Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital în cadrul Globalworth.

Constanța Business Park este un proiect ambițios, care propune clienților săi și comunității locale, pe lângă spații industriale și de depozitare, și componente destinate activităților de office, retail, strip mall, hospitality și un terminal intermodal.

„Vom preda în luna noiembrie spațiul complet echipat și funcțional, chiriașul nostru urmând să își desfășoare în Constanța Business Park pe termen lung operațiunile de distribuție din zona de sud a țării. Tranzacția încheiată cu ajutorul CBRE este o primă dovadă a succesului acestui proiect, iar în continuare ne angajăm să livrăm spațiul respectând cele mai exigente standarde ale grupului PepsiCo. Cu această nouă predare din Constanța, ne apropiem tot mai mult de suprafața totală de aproape 60.000 mp pe care ne-am propus să o inaugurăm în acest an”, a precizat Sorin Preda, CEO Global Vision.
În iulie, Globalworth și Global Vision au finalizat construcția primei unități de depozitare de 20.800 de metri pătrați. Potențialul extinderii unității actuale este de până la 100.000 de metri pătrați, iar a funcțiilor logistică și industrială este de până la 400.000 de metri pătrați.

Constanța Business Park este situat în apropierea Portului Constanța, pe coridorul paneuropean de transport IV, cu acces ușor la Autostrada A4 și conectat la drumul național DN 39 care leagă Constanța de Mangalia. (sursa: Globalworth)