”Ne bucurăm că la scurt timp după anunțul debutului lucrărilor de construcție putem anunța și primul chiriaș din cadrul proiectului. Paste Băneasa va avea un depozit de 5.000 mp în prima fază a proiectului ELI PARK 1”, explică Muler Onofrei, Managing Partener,  Element Industrial.

ELI PARK 1 va avea o suprafață închiriabilă de 45.000 mp de spații de depozitare și birouri și presupune o investiție totală de 25 milioane de EUR. Element Industrial a anunțat de curând demararea lucrărilor de construcție la ELI PARK 1, compania Sagex Construct fiind desemnată antreprenor general. 

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt  accesul facil către nordul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea), spre deosbire de alte zone clasice de logistică unde sunt probleme în acest sens, ca de exemplu A1 – km 14 sau 23.  

Noul proiect este dezvoltat la standard internațional de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare. Termenul de livrare pentru prima fază este T3 2019. (sursa: Element Industrial)