Compania de distribuție a materialelor de construcții MaxBau își extinde operațiunile în sudul țării, cu un nou depozit situat în Southern Industrial Park. Aceasta va prelua noul spațiu până la sfârșitul trimestrului trei.

În urma acestei tranzacții, procentul de ocupare al celor două clădiri din cadrul Southern Industrial Park, cu o suprafață totală de 40.000 mp, ajunge la 95%, singurul spațiu rămas disponibil pentru închiriere având o suprafață de 1.800 mp.

“Suntem foarte mulțumiți de faptul că Southern Industrial Park a evoluat de la o idee la unul dintre cele mai reușite proiecte din portofoliul nostru și la unul dintre cele mai de succes proiecte de dezvoltare din Craiova. Ne concentrăm în continuare pentru a deservi cât mai bine clienții existenți și, în același timp, ne orientăm pentru a începe lucrările la cea de-a treia clădire industrială Clasa A din cadrul parcului”, a declarat Marius Moga, Sales&Marketing Manager al Zacaria. Această ultimă clădire din parcul industrial din Craiova va avea o suprafață de peste 13.000 mp și este proiectată spre a găzdui companii din sectorul logisticii sau al producției.

Southern Industrial Park, situat pe strada Henry Ford, achiziţionat de Zacaria în 2015, a reprezentat primul pas din strategia companiei de extindere în partea de sud a ţării. În următoarea perioadă, compania intenționează să dezvolte primului său proiect industrial și logistic din Pitești, dar și unul nou în Sibiu, unde, de altfel, se află și sediul central al Zacaria. (sursa: Zacaria)