„Într-o piață în continuă creștere, este minunat să vedem că partenerii noști au ales parcul P3 Bucharest pentru a-și dezvolta afacerile. Parcul P3 nu oferă doar spații de depozitare, ci o adevărată comunitate în care sperăm că vor înflori. Mereu încercăm să lucrăm în parteneriat cu clienții noștri și să le oferim tuturor oportunitatea de a-și dezvolta afacerea, fiind flexibili, orientați către nevoile lor, și asigurându-le spații de depozitare la cele mai înalte standarde internaționale de calitate”, spune Emilia Bocan, Senior Leasing and Development Manager la P3 în România.

Agricover va fi noul ocupant al Warehouse 9 la parcul P3 Bucuresti, unde a inchiriat 4.500 mp in care va depozita seminte si pesticide pentru productia agricola. Agricover Holding este unul dintre principalii actori din domeniul agrobusinessului românesc, fiind stabilit acum 18 ani. Agricover deservește peste 4.700 de clienți agricoli care lucrează în regiune 1,9 milioane de hectare de teren arabil.

Un alt client nou este Bananafruit Distribution, o companie care importă, exportă și distribuie peste 50 de tipuri de fructe și legume proaspete din întreaga lume. Bananafruit Distribution a închiriat 3.000 mp.

Interbrands a fost unul dintre primii clienți care au închiriat spațiu în parc cu peste 10 ani în urmă. Acum a semnat o extensie de contract pe o suprafață de depozitare de 3.500 mp, care va fi utilizată pentru depozitarea și manipularea produselor farmaceutice prin intermediul afiliatului corporativ Europharm Distribution. Ca rezultat, Interbrands ocupa acum un total de 20.000 mp la parcul P3 Bucuresti. (sursa: businesscover.ro)