Responsabilitățile specifice pentru marketingul P3 în Polonia, Slovacia și România sunt atribuite Juliei Svárovská, care a fost desemnată PR & Marketing Specialist. Cu o vastă experiență de marketing, vânzări și organizare de evenimente, Julie Svárovská a lucrat anterior la IBM Corporation şi KPMG din Republica Cehă. Este absolventă a Universităţii de Economie din Praga şi deţine o diplomă de master de la Universitatea La Salle din Philadelphia, unde s-a specializat în comunicare şi PR.

 

Kordula Kiefer-Kempf s-a alăturat echipei de marketing P3 pe poziţia de Marketing Manager pentru Europa de Vest, unde P3 plănuieşte o expansiune semnificativă în următoarele 12 luni. Anterior, începând cu anul 2004 KordulaKiefer-Kempf a lucrat la IDI Gazeley, unde în ultima perioadă a fost Marketing Manager pentru Europa şi China. KordulaKiefer-Kempf va lucra la birourile P3 din Frankfurt. Este absolventă a facultății de limbi străine a Universităţii din Saarbrucken şi are 25 de ani de experienţă în domeniul real estate.

 

Referitor la recenta recrutare a lui Kiefer-Kempf, Hynek Bartik a declarat: ”Pe măsură ce creştem în Europa de Vest, avem nevoie în mod special de sprijinul departamentului de marketing pentru echipele noastre din Italia, Franţa, Germania, Spania şi Olanda. Fiind un specialist în marketing care înţelege aceste ţări, Kordula este omul potrivit pentru noi. Ea cunoaşte sectorul logistic de pe aceste pieţe şi are un istoric puternic în punerea în aplicare a unor campanii de marketing inovatoare. Ea va aduce o serie de competențe noi pentru implementarea strategiei noastre şi ne va ajuta s-o dezvoltăm în continuare. Recrutarea ei face parte din planul de mărire a echipei noastre de marketing, care a inclus şi alte două numiri importante, cea a Juliei Svárovská şi cea a lui Adam Foks.”

 

Adam Foks a fost numit pe poziția de Marketing Coordinator și  va lucra în mod special pentru Republica Cehă. El s-a alăturat echipei P3, venind din agenţia de consultanţă în marketing Wunderman, unde a dobândit o experienţă vastă în managementul relaţiilor cu clienţii.  Adam Foks a lucrat de asemenea, în management, vânzări şi marketing în Republica Cehă, Turcia şi în Barbados pentru AIESEC, cea mai mare organizaţie de tineri din lume. Foks este absolvent al Universităţii Economice din Praga.

 

Echipa de marketing este condusă de HynekBartík, recent promovat în poziţia de Group PR & Marketing Director. El s-a alăturat P3 în anul 2014, după 8 ani în vânzări, business development şi marketing B2B pentru Philips, unul dintre cei mai mari producători de electronice la nivel global. Hynek Bartík a absolvit Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Tehnice din Republica Cehă, unde s-a specializat în economia şi managementul energiei.

 

P3 aproape și-a dublat businessul de când Hynek Bartik s-a alăturat echipei, având acum un portofoliu care depăşeşte 300 de clienți. El este responsabil cu dezvoltarea echipei de marketing care săsprijine P3, companie situată deja în top 5 jucători de pe piaţa europeană de logistică, să îşi continue creşterea şi dezvoltarea poziținării sale unice. (sursa: P3)