Construcția centrului operațional de 3.400 mp a început în aprilie și va fi folosit de DHL pentru gestionarea afacerilor în creștere din țările Europei Centrale.

“Construirea unui centru în apropierea unui mare aeroport reprezintă o provocare operațională și de securitate unică,“ a afirmat Peter Bečár, Managing Director Cehia și Slovacia pentru P3. “Echipele BTS ale P3 sunt foarte experimentate în adaptarea clădirilor la nevoile clienților și au reușit să depășească aceste provocări cu sprijinul important al clientului, al Aeroportului Bratislava, al Ingsteel (contractorul general), primarului și municipalității.”

Clădirea, care include sortarea complet automată a coletelor și sistem de handling este programată pentru finalizare la sfârșitul verii. Va avea acces direct la pista Aeroportului Bratislava, fiind în același timp situată la numai 500 de m de autostrada care leagă Slovacia de restul Europei Centrale și de Est și de Austria.

 

Acest centru va asigura peste dublul capacității actuale de handling a DHL în Bratislava. Această extra-capacitate va fi utilizată pentru deservirea Slocaviei, Austriei, Cehiei și ca un centru de tranzit către Balcani. (sursa: cijjournal.com)