P3 a avut doua nominalizari pentru acest premiu: una pentru inchirierea a 14.800 mp catre Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, si a doua pentru tranzactia caștigatoare, cei 30.000 mp inchiriati de Carrefour.

“Suntem onorati sa primim acest premiu! Este o realizare importanta si o recunoastere a eforturilor noastre continue de a le oferi clientilor nostri cladiri de inalta calitate, construite dupa standarde de generatie viitoare, menite sa respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european ai sa eficientizeze costurile operationale. Nu exista nicio satisfactie mai mare pentru noi decat sa vedem cum solutiile noastre integrate si excelentele servicii de client ajuta la cresterea afacerilor chiriasilor noștri”, a declarat Blake Horsley, Country Head al P3 Romania.

Gala Premiilor CIJ Romania 2016 a fost organizată de CIJ, cea mai important publicație de real estate din Europa Centrală și de Sud-Est, și este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliară din România. La ediția din 2016 au participat aproximativ 350 de CEO, directori și profesioniști din cadrul celor mai importante companii de pe piața autohtonă de profil.

P3 deține, înprezent, 305.000 m2 în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului si în imediata apropiere a șoselei de centură, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României. (sursa: P3)