Fabrica Rockwool va fi dezvoltata pe un teren de aproximativ 30 ha si va consolida prezenta solida a Grupului in Romania, piata pe care este activ de aproape 20 de ani prin intermediul filialei locale de vanzari.


“PWP continua sa creasca si sa creeze locuri de munca si bunastare pentru comunitatea locala.  Salutam prezenta Rockwool in PWP”, a declarat Ivan Lokere, CEO Alinso Group.


Suprafața ocupată de Timken în cadrul PWP este de 7,3 ha, noua fabrică fiind construită pe o suprafață de 1,5 ha. Aceasta deține cele mai moderne tehnologii de producție și execuție și va consolida prezența în Europa a companiei și capacitatea de a răspunde nevoilor clienților de la nivel local și global.


PWP, cel mai mare parc industrial din sud-estul Europei, dezvoltat de Alinso Group, gazduieste in prezent 60 de companii internaționale renumite, din diverse domenii de activitate - logistica, productie si servicii. Dezvoltat pe 300 de hectare de teren industrial, PWP a devenit una dintre cele mai atractive locatii pentru orice dezvoltare a afacerilor, datorita capacitatilor rapide de executie, calitatea clădirilor si a spatiului de lucru si gama larga de servicii profesionale oferite clientilor sai. (sursa: Alinso Group)